28 / 04 / 2024

‘Tepetaklak Ev’ artık İstanbul’da!

‘Tepetaklak Ev’ artık İstanbul’da!

Ankara ve Antalya’daki ‘Tepetaklak Ev’ artık İstanbul’da. 75 metrekare olan ters evin 2 odası 1 salonu bulunuyor.



Ankara ve Antalya’da bulunan ‘Tepetaklak Ev’ artık İstanbul’da. Fotoğraf aşıklarının ve Instagram kullanıcılarının favorisi haline gelen ev yoğun ilgi görüyor. Evde, buzdolabından yatağa, dolaptan abajura her şey ‘ters’ tasarlandı.

Akşam Gazetesi'nden Yeliz Coşkun'un haberine göre, Maslak’ta gökyüzüne uzanan dev binaların arasında tepetaklak olan minik bir evi gören bir daha dönüp bakıyor. 75 metrekare olan evin 2 odası 1 salonu bulunuyor. Dışarıdan bakıldığında bile çatısı yerde. İçeriye girdiğinizde tavanı ayaklarınızın altında, tabanı ise kafanızın üstünde kalıyor.

Ankara’da yaklaşık 3 yıl önce Neşeli Köy adıyla bir çiftlik kuruldu ve Antalya Muratpaşa’da bulunan Ters Ev İstanbul’dakinin ayağı diyebiliriz. Mobilyalar, beyaz eşyalar, dolaplar, abajurlar her şey ters olarak dizayn edildi. Yurtdışından esinlenen yapı, aslında çocuk odaklı düşünülmüş. Ancak yenilikçi ruha sahip olan biz gençler bu fırsatı kaçırmıyor. 

EŞYALARIN HEPSİ GERÇEK MONTAJLARI SAĞLAM

Çatısını ters gördüğümüzde ‘Nasıl yani?’ dediğimiz evin merpeninde ziyaretçiler için bir not bulunuyor. Notta ‘Tepetaklak olmak için fotoğraflarınızı çekim sonrasında 180 derece çeviriniz’ yazıyor. 2+1 bir evde olabilecek her şey bulunuyor evde. 

Tepetaklak Ev Maslak 1453'te açıldı!


Geri Dön