29 / 04 / 2024

Teras Gökyüzü Narlıdere teslim tarihi!

Teras Gökyüzü Narlıdere teslim tarihi!

Firma: Uzunyayla Group

Proje: Teras Gökyüzü

Konum bilgisine göre havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunan proje 25 milyon TL’lik yatırımla inşa ediliyor. Teras Gökyüzü Narlıdere teslim tarihi 2017 yılının Eylül ayı olarak belirlendi.



Vitalia Narlıdere projesi için tıklayın!


Daire seçeneklerine göre 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon ve botanik bahçeli ve teraslı evler olarak dizayn edildiği projede dairelerin körfeze cephesi bulunuyor.


İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde hayata geçirilen  Teras Gökyüzü  projesi toplam 10 dönüm arazi üzerine yayılıyor. Projenin yaklaşık üç ay önce inşa çalışmaları atıldı.  


Ulaşım bilgisine göre kent merkezine ve okullara yakın konumu ve havalimanına 15 dakikalık mesafe ile hayata geçirilen proje toplam 25 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor.


Teras Gökyüzü Narlıdere teslim tarihi 2017 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Toplam 91 adet daireden meydana gelen projenin 7 bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunuyor. 


Sosyal seçenekleri içerisinde projede yeşil alanlar, havuz, spor salonu, tenis ve basketbol sahası, 16 farklı sektörde hizmet verecek alışveriş merkezi yer alıyor.


Adres: İkinci İnönü mahallesi Musa Anter sokak No:43 Narlıdere/İZMİR


Tel: 0232 239 80 03

Web : http://www.terasgokyuzu.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön