27 / 04 / 2024

Terra Ataşehir ile dönüşüm başladı! Teslimler Haziran 2015!

Terra Ataşehir ile dönüşüm başladı! Teslimler Haziran 2015!

İstanbul'un önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri Terra Ataşehir'de eski yapıların dönüşümü için yıkımlar başlatıldı. Yıkım ve hafriyat çalışmalarının hızla başladığı projede teslimler Haziran 2015'te yapılacak...



İstanbul'un önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri Terra Ataşehir'de eski yapılarm dönüşümü için yıkımlar başlatıldı. Şantiye alanında düzenlenen törenle birlikte yıkım sürecini başlatan Kent Art İnşaat, kentsel dönüşüm sürecinde ömek niteliğinde bir projeyi hayata geçiriyor. İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Kent Art İnşaat, İstanbul'un finans merkezi Şerifali - Ataşehir bölgesinde yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 210 konut ve 3.100 metrekarelik alışveriş ünitelerinden oluşacak. Yıkım ve hafriyat çalışmalarının hızla başladığı projede teslimler Haziran 2015'te yapılacak. Her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan Terra Ataşehir'de stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 pethouse daire seçenekleri bulunuyor. 



PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


% 1 KDV AVANTAJINA SAHİP Kentsel dönüşüm projesi olarak inşasına başlanan Terra Ataşehir'de konutlar %18 KDV oranından etkilenmeden %1 KDV oranına tabi tutuluyor. Alternatif ödeme planlarıyla ön talebin toplandığı Terra Ataşehir'de %25'i peşin, kalan kısmı ise 40 aya kadar 0 faizle, vade farkı ver banka olmadan veya 40 aydan uzun ödemeler için cazip faiz oranlarıyla banka kredisiyle daire sahibi olmak mümkün. 


Türkiye Gazetesi 


Geri Dön