Konut

Terra Ataşehir projesinde stüdyo daire fiyatları 96 bin TL'den başlıyor!

Ataşehir’de inşasına başlanan Terra Ataşehir’in ön talep sürecine yoğun ilgi sürüyor. Geçtiğimiz hafta ön talep toplamaya başlayan Terra Ataşehir, 65 daire için rezervasyon yaptı...


İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Kent Art İnşaat, İstanbul’un finans merkezi Ataşehir’de yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda Terra Ataşehir markasıyla lanse edilen projeye yoğun ilgi sürüyor.


PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


İstanbul’un finans merkezi olarak öne çıkan Ataşehir’de inşasına başlanan Terra Ataşehir’in ön talep sürecine yoğun ilgi sürüyor. Geçtiğimiz hafta ön talep toplamaya başlayan Terra Ataşehir,  65 daire için rezervasyon yaptı.


Konut ve Çarşı alanlarının yanı sıra İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Der. Sinan Mert Şener tarafından tasarlanan özgün mimarisiyle bölgede öne çıkan proje, İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumuyla dikkat çekiyor.


Lansman süresince bölgeye ve projeye kıyasla daha ekonomik tutulan fiyatlar da Terra Ataşehir’e yatırımcıların yoğun talep göstermesini sağlıyor.


27 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Terra Ataşehir’de 210 konut ve 3.100 metrekarelik ticari alan inşaatı planlanıyor.

http://www.kentart.com.tr/terra_atasehir/