04 / 05 / 2024

Terrace Mix’e özel vade oranları! 5 bin TL peşinatla!

Terrace Mix’e özel vade oranları! 5 bin TL peşinatla!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

49 yıllık İnanlar kalitesiyle İstanbul Esenyurt’ ta yükselen Terrace Mix projesinde, mülk sahibi olmak isteyenler için büyük avantajlar bir araya geldi. Terrace Mix’e özel inanılmaz vade oranları, 60 aya 0,75 , 108 aya 0,97 Sadece 5.000 TL peşinatla...




49 yıllık İnanlar kalitesiyle İstanbul Esenyurt’ ta yükselen  Terrace Mix  projesinde, mülk sahibi olmak isteyenler için büyük avantajlar bir araya geldi. Fiyatlar, peşinatlar, taksitler ve konut kredisi oranlarında gerçekleştirilen avantajlar, kısa süreli ve stoklarla sınırlıdır.


99.000 TL’den başlayan fiyatlar, 60 aya %0,75, 108 aya ise %0,97 vade oranları ve sadece 1.112 TL’den başlayan taksitlerle Terrace Mix’te kira öder gibi mülk sahibi olmak mümkün. 


Terrace Mix’te daireler ise 149.000 TL’den başlıyor. Kampanya ile 10.000 TL peşinatla, 60 aya %0,75, 108 aya ise %0,97 benzersiz vade oranları ile ayda sadece 1.675 TL taksit imkanı sunulurken ;arzu eden müşterilere, firma bünyesinde özel ödeme planları hazırlanmaktadır. İstanbul’da İnanlar kalitesinde bir yatırım için en iyi fırsatı sunan kampanyadaki fiyatlar KDV dahil olarak sunuluyor.


Terrace Mix’teki kısa süre için geçerli fırsat, daha ilk günden büyük bir ilgi ile karşılandı. İletişim çalışmalarından olumlu geri dönüş alan İnanlar’ın;Terrace Mix satış ofisinde büyük yoğunluk yaşanıyor. Satışlardaki yoğunluğun artarak devam etmesi beklenirken, fırsattan faydalanmak isteyenler acele etmesi önerilir.


İstanbul’da %1 KDV avantajının devam ettiği projelerden olan Terrace Mix’e yurt içi ve yurt dışından yatırımcılar yoğun ilgi göstermektedir. E-5, Metro ve Metrobüs duraklarına yürüme mesafesindeki projenin, İstanbul’un önemli ulaşım yollarının yanı sıra önde gelen eğitim, sağlık ve alışveriş merkezleri ile de arasında sadece dakikalar bulunuyor. İnanlar’a özgü kalitesi, Esenyurt’un gösterdiği benzersiz gelişim ve uygun fiyatlarıyla İstanbul’da yatırım için değeri yüksek projelerden olan Terrace Mix, keyifli bir yaşama ve kazandırmaya Ekim 2014’teki teslimatla başlıyor. 


İnanlar Merkez Tanıtım Ofisi: Hakkı Yeten Cad. No:11 Terrace Fulya Şişli /İstanbul


Tel: 444 2 002 

Web: www.terracemix.com



projeye sor



Geri Dön