28 / 04 / 2024

Terrace Mix'te metrekaresi 1.750 TL'ye!

Terrace Mix'te metrekaresi 1.750 TL'ye!

1+0dan 3+1e kadar farklı konut alternatifleri sunulan Esenyurt Terrace Mixte teslimler 2013 yılının son aylarına doğru yapılacak. Proje için belirlenen metrekare birim fiyatı ise 1.750 TL ile 2 bin 200 TL arasında değişiyor



İnanlar İnşaat, Avrupa Yakasının yatırım konusunda cazibe merkezi haline gelen Esenyurt semtinde yeni bir proje imza atmaya hazırlanıyor. İsmi Terrace Mix olarak belirlenen proje Torium AVMnin yakınında yer alıyor.

9 ila 16 kat yüksekliğine sahip 7 blokta toplam 1.125 konut ile 22 mağazadan meydana gelecek olan Terrace Mixin konut alanı 97 bin 57 metrekare, inşaat alanı ise 167 bin 138 metrekare.

1+0dan 3+1e kadar farklı konut alternatifleri sunulan Esenyurt Terrace Mixte teslimler 2013 yılının son aylarına doğru yapılacak. Proje için belirlenen metrekare birim fiyatı ise 1.750 TL ile 2 bin 200 TL arasında değişiyor.

5 bin 861 metrekarelik kısmı sosyal tesis alanına ayrılan Terrace Mix Esenyurt Evlerinin ticari alanı ise 4 bin 15 metrekare. Proje özgün mimarisi ile bölgede yeni bir yaşam alanı yaratıyor.

İnanlar, kalitesini halka açıyor!.. Terrace konseptini Esenyurta taşıyor

Terrace Mix, yaşamın en keyifli karışımını sunuyor

Yaşamı Mixleyin!

Geniş deniz manzarasına sahip Terrace Mix, ayrıca E5in yanıbaşındaki konumuyla, yaşamın her alanına ve şehrin her yerine kolaylıkla ulaşımı sağlıyor. Metrobüs durağına yürüme mesafesinde olması sayesinde üstelik araba kullanımını da zorunlu kılmıyor.
Terrace Mix, yaşamın en güzel karışımını sunmak üzere yükseliyor!

Terrace Mix, sosyal aktiviteleri, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, hamamı, saunası, çarşısı ile dopdolu bir yaşam karmasına sahip. Herkes için sunduğu farklı özellikler ve sosyal faaliyetlerle Terrace Mix, bekarlar, çiftler, çocuklu aileler, yaşlılar, çalışanlar, öğrenciler, herkes için mutlu ve rahat bir yaşamın merkezi olacak. Terrace Mixli olmak değerli bir avantaj sağlayacak. Çocuklar için özel imkanlara sahip proje, ürettiği birçok çözüm alternatifleri ile çocukların rahatça ve güvenle sosyalleşebilmesini sağlıyor.



Biz, sizler mutlu olun diye üretmeye devam edeceğiz

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan projenin özelliklerini ve İnanlar için taşıdığı önemi şöyle açıklıyor: Günümüzde bir evin yalnızca mimari açıdan estetik olması artık tek başına yeterli değil. İstanbul gibi kalabalık ve büyük bir metropolde zaman herkes için çok değerli. İnsanlar gayrimenkul satın alırken, alacakları konutun sosyal çevrelerine yakın, sosyal ihtiyaçlarını karşılamada yeterli olmasına büyük önem veriyorlar. Maksimum sosyalliği minimum zamana sığdırmaya çalışıyorlar. Terrace Mix, sahip olduğu sosyal imkanlar açısından tam da metropol insanları için tasarlanmış, kompakt ve özgün bir proje. Yanıbaşınızdaki, açık ve kapalı yüzme havuzları, ultra lüks hamam ve sauna, fitness center ve Mix Çarşı ile Terrace Mixte hiç boş vaktiniz olmayacak.

Büyüyen İstanbulun en fazla gelecek vadeden semti Esenyurtta, Torium Alışveriş Merkezi yakınında ışık saçan bir Terrace klasiği; Terrace Mix. Geçmiş ile geleceğin, lüks ile konforun, estetik ile uyumun,  doğa ile çağdaş mimarinin ideal karışımını sizler için hazırladık Siz, kendi işinizi, evinizi ve yatırımınızı düşünmeyin; geleceği, estetiği ve doğayı istediğiniz gibi yakayın diye, bizler sizin için en kullanışlı yaşam alanlarını  düşünmeye, planlamaya ve üretmeye devam edeceğiz. Sizler mutlu oldukça biz kendi yolumuzda ilerliyor olacağız Devamı gelecek!..

www.terracemix.com

www.inanlarinsaat.com.tr

www.serdarinan.com.tr

212 215 50 30


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön