01 / 05 / 2024

Terrace Tema ne zaman teslim? 395 bin liradan başlıyor!

Terrace Tema ne zaman teslim? 395 bin liradan başlıyor!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

Terrace Tema ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Fiyatların 395 bin liradan başladığı Terrace Tema Halkalı projesinde ödemeler banka kredili olarak yapılıyor...




İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen  Terrace Tema  Evleri projesi İstanbul Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde inşa ediliyor. Terrace Tema ne zaman teslim sorusundan önce proje hakkında bilgi verelim.


Terrace Tema Evleri Halkalı projesi 416 adet daireden meydana geliyor. Terrace Tema Evleri Halkalı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.


İnanlar İnşaat Terrace Tema projesinin satış ofisi ile 0212 698 15 00 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Halkalı Terrace Tema Evleri projesinde daire fiyatları 395 bin liradan başlangıç gösteriliyor.



Terrace Tema ne zaman teslim?


Kaba inşaatın tamamlandığı Terrace Tema Evleri Halkalı projesinde yaşam 2014 yılının ilk çeyreğinde başlıyor. Terrace Tema ne zaman teslim sorusuna 4 ay sonra cevabı veriliyor.


2 kule olarak tasarlanan Terrace Tema Evleri Halkalı projesinde kuleler 30 katlı ve 40 katlı olarak inşa ediliyor. Terrace Tema Evleri Halkalı projesinde dairelerin alanları 90 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiyor.


Banka kredili ödemelerin yapıldığı Terrace Tema Evleri Halkalı projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness merkezi, buhar odası, sauna, kapalı otopark, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları yer alıyor.



Terrace Tema Halkalı nerede?

Terrace Tema Halkalı adres : 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL


Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com


projeye sor



Geri Dön