02 / 05 / 2024

Terrace Tema teslim tarihi!

Terrace Tema teslim tarihi!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

Terrace Tema teslim tarihi 5 ay sonra olarak belirtiliyor. Kaba inşaatı tamamlanan Halkalı Terrace Tema Evleri projesinde daireler 375 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.




416 adet konutun yer aldığı  Terrace Tema  Evleri projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Terrace Tema Evleri İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da yükseliyor. 


Terrace Tema teslim tarihi bilgisinden önce Terrace Tema Evleri'nin ayrıntıları hakkında bilgi verelim. Terrace Tema Evleri Halkalı projesi 2 kule olarak tasarlandı. Terrace Tema Evleri'nde kuleler 30 - 40 katlı olarak inşa ediliyor.


Terrace Tema Evleri Halkalı projesinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları gibi sosyal alanlar bulunuyor. Terrace Tema ev fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.



Terrace Tema teslim tarihi!


Terrace Tema teslim tarihi 5 ay sonra olarak belirtiliyor. Terrace Tema Evleri Halkalı'da ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor. Terrace Tema Evleri tanıtım ofisi ile 0212 698 15 00 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Halkalı Terrace Tema Evleri projesinde daireler 90 metrekare ile 225 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 30 dönüm alan üzerinde yükselen Terrace Tema Evleri Halkalı'da 26 bin 500 metrekare yeşil alan bulunuyor.



Küçükçekmece Terrace Tema nerede?

Küçükçekmece Terrace Tema adres : 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL



Terrace Tema  İnanlar İnşaat  iletişim

Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön