02 / 05 / 2024

Terrace Tema’da 2 kulenin de dış cephesi hazır! Teslime sadece 4 ay kaldı!

Terrace Tema’da 2 kulenin de dış cephesi hazır! Teslime sadece 4 ay kaldı!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

İnanlar’ın Halkalı-Atakent’te yükselen Terrace Tema projesi; 4 ay sonraki teslime hazırlanıyor. İki kulesinin de dış cephe inşası tamamlanan proje, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Atakent’te yaşama ve yatırıma yepyeni bir boyut kazandırıyor...



Radye temel üzerinde yükselen ve Türkiye’de çok az projede kullanılan C50 sınıfı beton ve nervürlü demir çeliklerle inşa edilen iki kulenin dış cephe kaplamaları tamamlanmış durumda. Modern mimarisi ve göz alıcı görünümüyle Terrace Tema, Atakent’in simge projelerinden biri olmaya aday.

Sadece 416 daireye sahip Terrace Tema, bölgenin en butik yaşam projesi olarak öne çıkıyor. Büyüklükleri 90 m2 - 236 m2 arasında değişen daireler; 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile İstanbul’da az rastlanacak bir ferahlık ve konfor sunuyor. Özellikle 90 m2’lik 1+1 daireler, Atakent-Halkalı bölgesinde alternatifsiz. 

Terrace Tema dairelerinde şıklığa olduğu kadar, pratikliğe ve konfora da aynı şekilde özen gösterildi. Tamamı 3.40 m tavan yüksekliğine sahip daireler, dört mevsim rahatlık sunan VRV iklimlendirme sistemleriyle destekleniyor ferah yaşam alanları oluşturuluyor. Her odada tavandan zemine kadar inen açılabilen pencereler, gün ışığını ve taze havayı içeri alıyor, maksimum ergonomi ve rahatlık sunuluyor.

Dünyanın en prestijli uluslararası gayrimenkul ödülleri sayılan International Property Awards 2012'de, “Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri Çok Katlı Konut Kategorisi”nde “Türkiye Tavsiye Ödülü”nü kazanan Terrace Tema’nın iç tasarımlarında ünlü mimar ve tasarımcı Mustafa Toner’in imzasının bulunuyor. 

360o panoramik göl ve deniz manzarasına sahip proje, bölgenin tüm güzelliklerini daha önce görülmemiş bir şekilde gözler önüne seriyor. Özel seyir terasları, tüm proje sakinlerinin kullanabileceği kütüphane, sinema odası ve sosyal alanlarla  Terrace Tema  sakinlerinin keyfi için sayısız alternatifler sunuluyor. Proje sakinlerinin yanı sıra misafirler için de Terrace Tema’da kısa dönem kiralanabilen özel odalar bulunuyor.  

Projenin dikkatle seçilen konumu; ulaşım, sağlık, eğitim ve alışveriş gibi temel ihtiyaçlar için büyük kolaylıklar sunuyor. Metro, Metrobüs, Atatürk Havalimanı, Basın Ekspres Yolu gibi İstanbul’un en önemli ulaşım yollarının yanı sıra başta Mehmet Akif Ersoy Hastanesi, Atatürk Olimpiyat Stadı, Marmara Üniversitesi Kampüsü ve Arena Park olmak üzere birçok önemli merkez projeye sadece birkaç dakika uzaklıkta. 

Terrace Tema daireleri sadece yaşam için değil, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için de fırsatlar sunuyor. Geleceğin İstanbul’unun en önemli merkezlerinden biri olacağı öngörülen Halkalı-Atakent’te yükselen proje, bu gelişimin ve kazançlı geleceğin tam kalbinde yer alıyor. Yabancı yatırımcılardan da yoğun ilgi gören Terrace Tema, değerini katlayarak arttıracağı öngörülen daireler sunuyor.

İnanlar bu özel proje ile ilgilenenler için de çok özel kolaylıklar sağlıyor. İnşaat sahasında oluşturulan özel bir alanda, ilgilenilen daireyi ziyaret edebilmek, yerinde görerek detaylı bilgi alabilmek, satın alma işlemlerini anında başlatabilmek İnanlar’ın bu yepyeni hizmet yaklaşımıyla mümkün. Hafta içi her gün 09.00 - 19.00 arası satış ofislerinde hizmet veren İnanlar’ın deneyimli satış danışmanları, dilerseniz randevuyla sizi yerinizde de ziyaret edip sunum yapabiliyor. 



projeye sor



Geri Dön