02 / 05 / 2024

Tesla'dan 1 Mart'a kadar indirim fırsatı!

Tesla'dan 1 Mart'a kadar indirim fırsatı!

Tesla, Amerika'da bazı Model Y araçlarının ücretlerinde indirim kampanyası yaptığını duyurdu. Bu kampanya ! 1 Mart'a kadar devam edecek ve bu tarihten sonra rakamlarda en az 1000 dolar artış olacağı açıklandı.



Elektrikli otomobil markası Tesla, Amerika'daki bazı Model Y otomobillerinin fiyatlarında indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, Tesla'nın internet sitesinden yaptığı açıklamada yeni Model Y arkadan çekişli ve uzun menzilli model fiyatlarının 29 Şubat 2024'e kadar olan teslimatlarda indirime gireceği ve bu yapılan indirimin 1 Mart'tan itibaren en az 1000 dolar artacağı belirtildi.

ekonomim.com'da yer alan habere göre, Tesla Model Y arkadan çekişli ve Model Y uzun menzilli modellerinin fiyatlarında sırası ile yüzde 2,3 ve yüzde 2'lik indirim yaptığını duyurdu. Şu anda bu modellerde 1000 dolar indirim uygulandığı belirtildi.

ÇİN VE ALMANYA'DA DA İNDİRİM YAPTI

Tesla, Çin'in ardından Almanya'da da fiyat indirimine gitmişti. Tesla'nın uyguladığı bu indirimler, rakipleri üzerinde baskı yaratma atağı olarak görülüyor. Tesla'dan yapılan açıklama doğrultusunda,  ekiplerin Teksas'taki "Gigafactory" adı verilen üretim tesisinde de yeni nesil araç üzerinde çalıştığı ve bu neden ile bu seneki araç hacmindeki büyümenin geçen seneye oranla daha da düşük olabileceği kaydedildi.

Tesla dan 1 Mart a kadar indirim fırsatı!

TESLA NERDE ÜRETİLİYOR

Tesla araçları ABD'de mi üretiliyor? Tesla araçları sadece ABD'de üretilmemektedir. California'daki Tesla Fabrikası, Tesla'nın araçlarının önemli bir bölümünün üretiminden sorumludur, Fakat Çin ve Almanya'daki Gigafabrikaları da kendi bölgelerinin taleplerini karşılamada önemli bir rol oynamaktadır.

TESLA MARKASI KİMİN?

Nikola Tesla (ingilizce telaffuz [Tesla]; Sırpça telaffuz: [nǐkola têsla]; Sırpça: Никола Тесла; 10 Temmuz 1856 - 7 Ocak 1943), Sırp–Amerikalı mucit, elektrik mühendisi, makine mühendisi ve fütüristti. Günümüzde en çok alternatif akım (AC) elektrik kaynağı sistemine ve mühendisliğe verdiği katkılarla tanınmaktadır.

Tesla, 200 bin aracı geri çağırdığını duyurdu!

Tesla 120 bin aracını geri çağırdığını duyurdu...

Otomobil devi Tesla'dan 5 milyar dolarlık yeni fabrika! 645 dönümlük arazide yükselecek!


 


Geri Dön