29 / 04 / 2024

Tevfik Abuhater, 7 Carlton Oteli'ni satın aldı!

Tevfik Abuhater, 7 Carlton Oteli'ni satın aldı!

Lübnan basınında yer alan haberlere göre, Intercontinental grubu tarafından işletilen Viyana, Amsterdam, Madrid, Roma, Frankfurt, Budapeşte ve Cannes şehirlerindeki Carlton otelleri, işadamı Abuhater tarafından satın alındı



Lübnanlı  iş adamı Tevfik Abuhater, ABD 'li yatırım bankası Morgan Stanley 'in satışa çıkardığı 7 Avrupa otelini, 643 milyon dolara satın aldı.

Lübnan basınında yer alan haberlere göre, Intercontinental grubu tarafından işletilen Viyana, Amsterdam, Madrid, Roma, Frankfurt, Budapeşte ve Cannes şehirlerindeki Carlton otelleri, işadamı Abuhater tarafından satın alındı. Tek bir fotoğrafı bile bulunmayan Lübnanlı işadamının, Monte Carlo Grand ve Londra 'daki Dorchester Otelleri 'nin de sahibi olduğu belirtiliyor. Otelleri işleten grup, otellerin mülk olarak sahip değiştirmesinin işletmeciliği etkilemeyeceğini açıkladı. Münzevi bir işadamı olarak tanınan Abuhater 'in çoğunluğu ABD 'de olmak üzere petrol, ulaştırma ve perakende sektöründeki şirketlerde hisseleri bulunuyor. Fransız Le Parisien gazetesine göre uzun zamandır Monako 'da yaşayan ve Prens Rainier 'nin de yakın arkadaşı olduğu bilinen Abuhater 'in bu kadar tanınmış ve etkili bir isim olmasına rağmen internette bir fotoğrafına bile ulaşılamıyor.
Star


Geri Dön