Kent Haberleri

Tevfik Lav Spor Tesisi yeniden inşa edilecek!

Manisa’nın spor alanındaki ihtiyacını gidermek adına Manisa Büyükşehir Belediyesi yeni yatırımlar planlıyor. Büyükşehir Belediyesi, zaman içerisinde yıpranmış olan  Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir tesis inşa edecek. 


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Tevfik Lav Spor Tesisi’nde yapımına başladığı inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

 

Devam eden çalışmalar kapsamında incelemeler yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yeni tesis hakkında açıklamalarda bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Ergün, zaman içerisinde yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir spor tesisi kazandırdıklarını sözlerine ekledi. 

 

Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yaklaşık 3 bin 675 metre kare alana sahip olan inşaat alanına 1 adet futbol sahası, 3 adet tenis kort, tribün binası ile spor salonu ve yatakhane binası yapılacaktır. 562 koltuk kapasiteli tribün binasında; antrenör, hakem, sağlık, doping, masaj, soyunma ve toplantı odaları ile malzeme deposu gibi tüm detaylar düşünüldü. Manisa sporu hizmet verecek olan bu tesisin şimdiden kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.