Kim Kimdir?

Tevfik Yamantürk Kimdir?

Tevfik Yamantürk kimdir? Tevfik Yamantürk’ün mesleği nedir? Tevfik Yamantürk hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!Ş

DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Tevfik Yamantürk kimdir? Tevfik Yamantürk’ün önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tevfik Yamantürk nerede doğdu? Tevfik Yamantürk evli mi bekar mı? İşte Tevfik Yamantürk’ün biyografik bilgisi...

TEVFİK YAMANTÜRK KİMDİR?

Tevfik Yamantürk, 1956 Yılında Ankara’da dünyaya geldi.

TEVFİK YAMANTÜRK NEREDEN MEZUN OLMUŞTUR?

Tevfik Yamantürk, ilköğrenimini Ankara TED Koleji’nde tamamladıktan sonra, ortaöğrenimini Adana Koleji’nde bitirdi. Daha sonra da lise öğrenimini ise İstanbul Moran Lisesi’nde tamamladı. Lise eğitiminin hemen ardından A.B.D. bulunan San Diego National University İşletme bölümüne girdi ve buradan mezun oldu ve aynı okulda işletme alanında Yüksek Lisansını burada tamamladı.

TEVFİK YAMANTÜRK İŞ HAYATI!

Tevfik Yamantürk’ün iş hayatı da merak edilmektedir. 1982’den şu zamana kadar da Güriş grubu içinde şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur. Aynı zamanda Murahhas Üye görevlerini yerine getirmektedir.

TEVFİK YAMANTÜRK EVLİ Mİ, BEKAR MI?

Tevfik Yamantürk, evlidir. Aynı zamanda iki çocuk babasıdır.

TEVFİK YAMANTÜRK’ÜN BİLDİĞİ DİLLER!

Tevfik Yamantürk, İngilizce bilmektedir.

DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK NE İŞ YAPAR? DÖKTAŞ HANGİ SEKTÖRDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR?

Döktaş Dökümcülüğünün ne iş yaptığı merak edilmektedir. Döktaş Dökümcülük Ticaret ve San. A.Ş. otomotiv sektörü ile beraber ağır ticari araçlar, tarım makinaları imalatı yapmaktadır. Bunlar gibi alanlara ek olarak da pik, alüminyum döküm parça bulma bir araya getirme ve sfero de uzmanlaştı.

DÖKTAŞ KİMİN ŞİRKETİDİR? DÖKTAŞ SAHİBİ TÜRK MÜ?

Döktaş, 1973 yılında Bursa Orhangazi'de Koç Holding bünyesi içerisinde kuruldu. Döktaş, 1977 yılında üretim faaliyetine başladı.

DÖKTAŞ KAÇA SATILDI?

Bu bilgiler 2018 yayınlanan bir Dünya Gazetesinin haberinden alınmıştır. İşte Döktaş kaça satıldı? Bu sorunun yanıtı merakla araştırılmaktadır. Doğuş Grubu'ndan Maslak'taki arazisini geçtiğimiz gün, satın alan Güriş Holding, bugün ise Bursalı bir sanayi devi olan Döktaş'ı bünyesine katmış oldu. Çok büyük bir bölümü de devreden borçlar olmak üzere, "Döktaş"ın yüzde 93,57 hissesi Güriş Grubu satın aldı. Döktaş, otomotiv sektörü ile tarım, iş makinaları, havacılık ve savunma sanayisinde önemli tedarikçilerden biri olarak faaliyet göstermektedir.