02 / 05 / 2024

TF Varlık Kiralama 450 milyon dolarlık kira sertifikası satacak!

TF Varlık Kiralama 450 milyon dolarlık kira sertifikası satacak!

TF Varlık Kiralama 450 milyon dolarlık kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru yapmıştı. Başvuru SPK tarafından olumlu karşılandı...



TF Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurtdışı kira sertifikası ihracına ilişkin SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

TF Varlık Kiralama'nın Sermaye Piyasası Kurulu başvurusu Sermaye Piyasası Kurulunca olumlu karşılandı. Bunun üzerine şirket naylı ihraç belgesini yayınladı.


TF Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması:
İlgi: 05.02.2018, 20.02.2018.

İlgideki açıklamalarımızda, Şirketimizce Türkiye Finans Katılım Bankası AŞ'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 450.000.000.- USD (DörtYüzElliMilyonAmerikanDoları) tutarındaki ihraç tavanı içerisinde kalmak kaydıyla bir yıllık dönem içerisinde bir veya birden daha fazla seferde ihraç edilecek III-61.1 sayılı Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen türlerde kira sertifikaları ihraç edebilmek için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulduğu kamuya açıklanmıştı.

Bu kapsamda Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurulu başvurusu Sermaye Piyasası Kurulunca olumlu karşılanmış olup onaylı ihraç belgesi ekteki gibidir. Kamunun bilgisine arz ederiz.

Dosya için tıklayın

 


Geri Dön