28 / 04 / 2024

The Edition Otel'in kral dairesi 1 aydır dolu!

The Edition Otel'in kral dairesi 1 aydır dolu!

İstanbul Levent'teki HSBC binası yerine 150 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Edition Otel'in 7 bin 500 dolarlık kral dairesi açıldığı günden beri dolu



Levent'teki eski HSBC binası yerine Azeri işadamı Mübariz Mansimov'un şirketi Palmali Grubu tarafından yapılan The Edition Otel, 4 Mayıs'tan itibaren resmi olarak kapılarını açacak. 90 milyon dolara satın alınan bina iki yılda yenilenerek Marriott Grubu'nun yeni lifestyle markası The Edition tarafından işletilecek. Palmali Grubu İnşaat ve Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kerem Tümay, 78 odalı otel için 150 milyon dolar yatırım yaptıklarını açıkladı. The Edition Otel Genel Müdürü Sedat Nemli ise lüks kategorisindeki otelde oda fiyatlarının standart odalarda 400 eurodan başlayıp kral dairesinde 7 bin 500 dolara kadar çıktığını söyledi. Otelde lüks markaları bir araya getireceklerini açıklayan Nemli, restoranda Cipriani, gece kulübünde Billionarire Club, spa da ise ESPA'yı tek bir çatı altında topladıklarını kaydetti. Nemli, oteldeki yılsonu doluluk hedefinin yüzde 70 olduğunu da sözlerine ekledi.

BILLIONAIRE CLUB İçİN 450 TL'LİK İçKİ

şžubat ayından bu yana açık bulunan resmi açılışı ise Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından 4 Mayıs'ta yapılacak otelin 7 bin 500 dolarlık kral dairesi açıldığı günden bu yana dolu. Otelin Satış ve Pazarlama Müdürü Pelin Ulusoy, 7 bin 500 dolarlık odanın internet sitesi üzerinden bile çok sayıda rezervasyon aldığını özellikle yurtdışından büyük bir talep olduğunu açıkladı. Bu arada oteldeki gece kulübü Billionaire Club'a arkadaş grubu ile gelenlerin 450 TL'lik bir şişe içki açtırmaları gerekiyor.

Yalıkavak Marina'yı da aldı

THE Edition Otel, Bodrum'da Palmalife adında bir oteli bulunan Palmali Grubu'nun turizmdeki ikinci projesi. Grup, geçtiğimiz aylarda Bodrum'daki Yalıkavak Marina'yı da işadamı Jefi Kamhi'den satın almıştı. Kerem Tümay, turizmde yatırımlarının devam edeceğini söyledi.
Sabah


Geri Dön