29 / 04 / 2024

The Marmara Taksim, 45 milyon dolar yatırımla yenilendi!

The Marmara Taksim, 45 milyon dolar yatırımla yenilendi!

The Marmara Taksim, 45 milyon dolar yatırımla yenilendi. Lobisinden toplantı odalarına, Kral Dairesi'nden resepsiyonu ve havuzuna kadar tamamıyla renove edilen otel, 25. yaşını kutluyor.



The Marmara Taksim, 45 milyon dolar yatırımla yenilendi. Lobisinden toplantı odalarına, Kral Dairesi’nden resepsiyonu ve havuzuna kadar tamamıyla renove edilen otel, 25. yaşını kutluyor.


İstanbul’un simge yapılarından The Marmara Taksim, bronz yılını karşıladığı bu yıl tamamıyla yenilendi. The Marmara Collection zincirinin en köklü üyesi olan otel, sanatsal bir yorumla renove edilen iç yapısının yanı sıra hizmet anlayışına da yeni bir yaklaşım getirdi.


The Marmara Taksim, dünya çapında lider mimarlık şirketlerinden Wilson Associates bünyesinde yer alan; otel ve restoran tasarımında bir marka olan Dan Kwan imzasıyla son halini aldı. 2011 yılında başlayan renovasyon çalışmaları kapsamında ilk olarak otelin lobi alanı, toplantı odaları ve girişi yenilendi. 2014 yılı içerisinde otelin Gym ve Spa bölümleri yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı. Kasım 2015 itibarıyla ise süitler, odalar ve toplantı salonlarının devamı yenilenerek süreç tamamlandı. Otelin revonasyon projesi için toplam 45 milyon dolar yatırım yapıldı.


Radikal 


Geri Dön