Yeni Projeler

The Most Bodrum Yalıkavak'ta yaşam 2024'te başlayacak! Yeni proje...

Uğur Şirketler Grubu'nun alt markalarından USG İnşaat'ın imzasıyla inşa edilen Bodrum Yalıkavak'taki lüks konut projesi 2024 yazında tamamlanacak. İşte projeye ilişkin detaylar..

Türkiye'nin önemli markalarını bünyesinde barındıran Uğur Şirketler Grubu'nun alt markaları arasında yer alan USG İnşaat'ın imzasını taşıyan The Most Bodrum Yalıkavak projesinin 2024 yılında tamamlanacağı açıklandı.

The Most Bodrum Yalıkavak projesinde, 47 özel bağımsız bölüm yer alıyor. Ultra lüks taş evlerden oluşacak The Most Bodrum Yalıkavak projesinde, 3 adet tek katlı malikane ve havuzu bulunan müstakil ve 3 odalı villalardan 20 adet yer alırken 8 ana bloktaki toplam 24 residence daire de inşa edilecek. 

İşte projeye ilişkin diğer tüm detaylar...

Uğur Şirketler Grubu'nun alt markalarından USG İnşaat'ın imzasıyla inşa edilen Bodrum Yalıkavak'taki lüks konut projesi 2024 yazında tamamlanacak. 'Deniz dolu bir yaşam' mottosuyla hayata geçen projede mülk sahiplerinin 1 Ağustos 2024'te oturmaya başlaması planlanıyor.

Projeye ilişkin bilgi veren The Most Bodrum Yalıkavak Pazarlama Sorumlusu Timuçin Dandin “Denize 250 metre mesafedeki The Most Bodrum Yalıkavak'ta 47 özel bağımsız bölümün yer aldığını belirtti.

Bodrum mimarisine uygun inşa edilen ultra lüks taş evlerden oluşacak projede, 3 adet tek katlı malikanenin bulunduğunu belirten Dandin, kesintisiz panoramik deniz manzarasına sahip projedeki, kendi bahçesi ve havuzu bulunan müstakil ve 3 odalı villaların sayısının ise 20 adet olduğunu kaydetti.

Dadin, ayrıca 8 ana bloktaki toplam 24 residence daire de ortak alandaki kafe, havuz ve otoparkı kullanabileceğine dikkat çekerek, "Residence, concierge ve özel temizlik hizmetlerinden yararlanabiliyor" dedi.

LANSMAN ÖNCESİ SATIN ALMA AVANTAJI SAĞLANIYOR!

Hem oturmak isteyenler hem de yatırımcılar için kazançlı bir proje olduğuna dikkat çeken Dandin, USG İnşaat'ın 15 yıllık deneyimi ve kurumsal güvencesi ile taahhüt ve sanayi projelerinin yanı sıra, markalı konut projeleri geliştirdiğini belirtti. 

Dandin, USG İnşaat'ın kaliteye önem verdiğini ve insanlara değer katacak nitelikli yaşam alanları üretmek için çalışmalarına devam ettiğini kaydederek, "Premium hizmet ve konfor anlayışımızla geliştirdiğimiz lokasyon bazlı markalı projelerin en son örneği de Bodrum Yalıkavak'taki The Most" ifadelerini kullandı.

Dandin, Bodrum Yalıkavak'ta tapusu hazır inşası devam eden projede, lansman öncesinde avantajlı fiyatlardan yararlanma olanağı bulunduğunu bekirtti. Peşin ve vadeli ödeme seçeneklerinin olduğuna dikkar çeken Dadin, "Sunduğumuz benzersiz yaşam ayrıcalıklarına peşin ya da vadeli ödemeyle ulaşmak mümkün" diye konuştu.

TMO'ya piyasa fiyatlarını yükseltme çağrısı! TZOB Başkanı açıkladı: Buğday ve arpa fiyatları piyasada düşük!

Türkiye 5 yıl içinde ihracatını 600 milyar dolara çıkaracak!

Deprem bölgesindeki öğretmenler dikkat! Atama sonuçları belli oldu! Hemen kontrol edin!