27 / 04 / 2024

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.



The Superior Living projesi, Ege Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Lokasyonuyla da dikkat çeken proje Kağıthane Cendere Caddesi'nde yükseliyor.

Sunduğu kira garantisiyle yatırımcıların ilgi gösterdiği projeler arasında yer alan The Superior Living 2 blok olarak inşa diliyor. Toplamda 125 konutun yer aldığı projede 2 yıl kira garantisi sunuluyor.

Ege Yapı The Superior Living projesinde full eşyalı dekorasyonlu daireler bulunuyor. 40 bin TL'ye kadar kira getirisi sunulan The Superior Living projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

The Superior Living te 40 bin TL ye varan kira garantisi fırsatı!

The Superior Living projesinde concierge hizmetleri de sunulurken, sahiplerine otel konforunda rahat bir yaşam imkanı sağlanıyor. 

Ege Yapı The Superior Living projesinde yer alan 1 oda 1 salon daireler net 50 metrekare brüt 80 metrekare, 2 oda 1 salon daireler ise net 100 metrekare, brüt 152 metrekare alana sahip.

40 bin TL'ye ulaşan kira garantisi imkanı sağlanan The Superior Living projesinde sıfır faizle vade imkanı da sağlanıyor. 

Web: https://www.egeyapi.com/

Telefon: 0536 288 37 00

 

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara'da 9 adet arsa satılacak!

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

Hatay'da 9 kişiye mezar olan binanın müteahhidi: Bu apartmanı hatırlayamadım, herhangi bir bilgim yok!


Geri Dön