Genel

The Woo'da ritimli alışveriş keyfi!

Ev ve ev yaşamı  ile ilgili binlerce çeşit ürünü Türk tüketicisi ile buluşturan The WOO, şenlik eşliğinde ziyaretçilerini ağırlıyor

Geçtiğimiz günlerde Palladium Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasına konuk olan Türkiye'nin ilk ve tek Brezilya perküsyon grubu Bate Bumbo, The WOO mağazasına gelen herkese karnaval eğlencesi yaşattı. Performansını sahne ihtiyacı duymadan hareket halinde çalan gruba ilgi ise büyüktü. 

Alışveriş yapmak, birçok insan için boş zamanları geçirmenin en iyi yöntemlerinden biridir. Ancak doğru ve bilinçli bir alışveriş kılı kırk yaran ciddi bir süreçtir. Hele söz konusu özel alanımız “ev”lerimiz olduğunda işin şekli biraz daha değişir. “Evim için, benim için” sloganı ile hayatımıza giren The WOO, ev yaşamının tüm ihtiyaçlarına dair farklı beğeni ve tarzları iç mimari dekorasyonu ile sunarken farklı etkinlikler ile müşterilerine keyifli dakikalar da yaşatıyor. Geçtiğimiz günlerde, Jozi Levi'nin kurucusu olduğu, Türkiye'nin ilk ve tek Brezilya perküsyon grubu olan Bate Bumbo, The WOO'nun Palladium Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasına konuk oldu. 

Ev ve ev yaşamı  ile ilgili binlerce çeşit ürünü yenilikçi ve dinamik bir anlayışla Türk tüketicisi ile buluşturan The WOO'ya gelen ziyaretçiler otantik Brezilya ritm enstrümanları eşliğinde mağazada alışveriş yaptılar. Eğlendiren perküsyon eşliğinde “Ev'de devrimi” yaşatan The WOO, ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşattı. Tüm gün süren etkinlik boyunca mağazayı ziyaret eden yüzlerce ziyaretçi eşsiz müzik performansı eşliğinde Türkiye'de eşi benzeri olmayan binlerce ürünü görme şansı yakaladılar. 

İlgili haber

The Woo Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!