28 / 09 / 2024

The Woo'nun 2011 halı koleksiyonu ile sonbahara merhaba!

The Woo'nun 2011 halı koleksiyonu ile sonbahara merhaba!

Sonbaharın gelmesi ile kendini hissettiren soğuklar ile değerini daha iyi anladığımız halılar aynı zamanda evimizde olduğumuzu hatırlatan en güzel eşyaların başında gelir..




Yorucu bir günün yanı sıra değişen havalar yüzünden daha yorgun ve stresli hissettiğimiz bir Sonbahar gününün ardından eve gelip, ayaklarınızın yumuşacık halılarla buluşması, eşsiz bir rahatlama sağlar. Türk kültüründe geçmişten bu yana halı kullanımının önemi çok büyük. Dokuma tezgahlarında dokuma halı ve kilimlerle başlayan yolculuk, farklı doku ve desenler ile yüzyıllardır buluşuyor. Farklı yaşam konseptleri geliştiren the WOO da, yeni halı koleksiyonu ile evlerde adeta fark yaratıyor. Tamamı Hindistan’da üretilen ve tasarlanan the WOO halıları sahip olduğu doğal üslubu ile zengin, aristokrat ve zarif modeller ve çeşitler sunuyor. the WOO’nun yeni halı modelleri bütün the WOO mağazalarında sizleri bekliyor.

ï»Bir evin olmazsa olmazı halınızın nasıl olmasını istersiniz? Ev ve ev yaşamına dair binlerce ürünü yenilikçi bakış açısı ile buluşturan the WOO, yeni sezon halı koleksiyonunu mağazalarında müşterileri ile buluşturdu. Canlı renklere ve farklı kompozisyonlara sahip özel tasarımlı halılar, detaylara yoğunlaşan güçlü desenleri ile dikkat çekiyor.

ï»Renkli ve eğlenceli çeşitler
Bu sezon yepyeni bir ürün gamı olarak çocuk halıları serisi de the WOO mağazalarında sergilenmeye başladı. Birbirinden renkli ve eğlenceli farklı çeşitlerde çocuk halılarının da yer aldığı the WOO’da, çocuklar kadar anne ve babalar da keyif alıyor. Farklı yaşam konseptleri geliştiren the WOO’nun 2011 yılına özel halı koleksiyonu adedi 285 TL’den başlayan oldukça cazip fiyatlarla satışa sunuluyor.

the WOO’nun yeni koleksiyon halıları ile evini daha da güzelleştirmek ve rahat, huzurlu ve doğal bir ortamda yaşamanın tadına varmak isteyenlerin Palladium Alışveriş Merkezi ya da Forum İstanbul’daki the WOO mağazalarına uğramaları yeterli. the WOO mağazası, mimari dokunuşlar ile şekillenmiş binlerce ürünü profesyonel bilgi ve bakış açısı ile bir bütünlük içerisinde mağazasında sergiliyor. Herkesin kendi evinin mimarı olabilmesi için mimar gözüyle dekore edilmiş mekânlar sunan ve müşterileri için ilham verici kurgular yaratan the WOO kısa sürede müşterilerin gözdesi haline geldi. the WOO hakkında daha fazla bilgi almak ve mağazalarını öğrenmek için www.thewoo.com.tr adresi ziyaret edilebilir.


the Woo Hakkında
Ev ve ev yaşamına dair farklı seçenekleri içmimar dokunuşu ile buluşturan the Woo, ithal ve yerli 5 bin çeşit ürünü iç mimari bakış açısı ile sunuyor. Klasikten moderne, artnouveau'dan minimalist anlayışa kadar pek çok farklı tarzı içinde barındırıyor. Mobilyadan terliğe her türlü ürünü yeni perakendecilik anlayışı ile sunan the Woo, herkesin hayalindeki evi gerçeğe dönüştürüyor. İlk mağazasını Kasım 2009’da Palladium Alışveriş Merkezi’nde açan the WOO, 2010 yılının Şubat ayında da Forum İstanbul Bayrampaşa’daki ikinci mağazasını açtı. Önümüzdeki dönemde 5 mağaza ile hizmet vermeyi hedefliyor. Gelen herkesin hazır dekore edilmiş alanlarda gezdiği the Woo’da, ev tekstili ürünlerinden mobilyaya her ürün bulunuyor. 
www.thewoo.com.tr  


Geri Dön