27 / 04 / 2024

Thema Derbent Villa projesi 2024 Kasım'da teslim!

Thema Derbent Villa projesi 2024 Kasım'da teslim!

Kartepe Thema Derbent projesinde yer alan villaların teslimleri 2024 yılının Kasım ayında gerçekleştirilecek. Satış sürecinin devam ettiği projede 18 adet müstakil villa bulunuyor.



Thema Derbent Villa projesi, Hasey Yapı İnşaat imzası ile yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği projesi Kocaeli’nin gözde semtleri arasındaki Kartepe- Derbent’te hayata geçiriliyor.

18 adet müstakil villanın yer aldığı Thema Derbent Villa projesi depreme dayanıklı çelik yapısı ve doğa dostu mimarisi ile dikkat çekiyor.

6 bin 881 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Thema Derbent Villa projesindeki villalar 4 oda 2 salon olarak tasarlandı.

Peki Thema Derbent Villa projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Thema Derbent Villa projesi nerede inşa ediliyor? Thema Derbent Villa projesinde yer alan konutlar ne zaman teslim edilecek? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Thema Derbent Villa projesi ile ilgili detaylar...

Thema Derbent Villa projesi 2024 Kasım da teslim!

286 metrekare alana sahip villaların yer aldığı Thema Derbent Villa projesinin teslimlerinin 2024 yılının Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunulan Thema Derbent Villa projesinde kapalı otopark ve misafir otopark alanı yer alıyor. Ayrıca projede her villaya özel müstakil bahçe kullanım alanı sunulurken projede yürüyüş parkuru ve çocukların vakit geçirebileceği alanlar da yer alıyor.

Thema Derbent Villa projesi 2024 Kasım da teslim!

THEMA DERBENT NEREDE?

Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde hayata geçirilen Thema Derbent Villa projesi Nusretiye Mahallesi’nde yükseliyor. Söz konusu projenin yakın çevresinde okullar, zincir marketler ve sağlık kurumları bulunuyor.

Web: https://www.themaderbent.com/
Telefon:  0(532) 244 44 20

Fabay Kuşadası Evleri yüzde 40 peşin 24 ay vade fırsatıyla ön satışta! Yeni proje!

Rams City Haliç 2. Etap 3 Kasım'da satışta! Dev projede 48 ay 0 faiz fırsatı!

My Hill Garden 2 fiyat listesi 2023!


Geri Dön