02 / 05 / 2024

Thermalia Spa & Holiday Residence'ta 94 bin 700 TL'ye! Kira garantili, yüzde 40 indirimle!

Thermalia Spa & Holiday Residence'ta 94 bin 700 TL'ye! Kira garantili, yüzde 40 indirimle!

Thermalia Spa & Holiday Residence'ta yer alan konutların fiyatları 94 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki konutlar 1+1, 2+1 ve stüdyo olmak üzere 3 farklı biçimde tasarlandı...



 KOTAN İnşaat & Proje Geliştirme Grubu tarafından hayata geçirilen THERMALIA Spa & Holiday Residence projesinin en önemli özelliği termal kaplıca suyu. Bu özelliğin projeyi piyasada var olan diğer tüm projelerden ayırıyor.

Thermalia Spa & Holiday Residence, Kuşadası - Davutlar'da, şehre 1 km mesafede Thermal Su Kaynağı mevcut olan 16.000 metrekare arsa üzerine Termal, Güzellik, Sağlık ve Yatırım projesi olarak inşa ediliyor.

Projemizdeki konutlar 39 metrekare stüdyo, 56 metrekare 1+ 1 ve 84 metrekare 2 + 1 olarak 3 gruba ayrılmıştır. 5000 metrekaresi sosyal tesislere ayrılmış olup, stüdyo dairelerin satış fiyatları 94.700 TL' den, 1 + 1 dairelerin 130.850 TL'den, 2 + 1 dairelerin ise 169.800 TL' den başlıyor. THERMALlA'da ki konutlarımız 10 Yıl Kira Garantili olarak, üç değişik ödeme planı ve peşin ödemelerde yüzde10 indirim fırsatları ile sunuluyor.

Projenin tamamlanma süresi, başlama tarihi Ocak 2012 - teslim tarihi Ocak 2014 tarihleri arasında 24 ay'dır. Toplam 261 adet konut ve hayatı yaşanmaya değer lüx ve konforlu sosyal tesislerden oluşacak.

Sosyal Tesislerden bazıları, Türk hamamı, sauna, fitness, cilt ve vücut bakımları, tıbbi danışma, rehabilitasyon, göz ve diş muayene, masaj salonları, kuaför, kuru temizleme, restaurant ve kafeterya, 1 kapalı 2 açık termal havuz, 2 açık yüzme havuzu ve 2 açık çocuk havuzu, oyun parkı, mini club, masa tenisi, bilardo, toplantı salonu, alış veriş merkezleri... THERMALlA'da ev sahipleri sosyal hizmetlerden liste fiyatından % 40 oranında indirim alacaklar.

THERMALIA da cazip hizmetlerden bir diğeri ise, "Kiralama Servisi"dir. Kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yurt dışında yaygın olan ancak, Türkiye'de henüz uygulanmayan 'oturmadığın dönemde kirala' modeliyle alternatif kazanç imkanı sunuyoruz. İsteyen ev sahipleri, evini boş kaldığı dönemlerde kiraya verebilecek. Böylelikle projeden daire alanlar hem dairelerin kendi değer artışı ve hem de kiralamadan elde edecekleri gelir ile kazançlarını ikiye katlamış olacaklar. Evinizde oturmadığınızda bile sürekli bakımı yapılacak, sadece kullandığınızda aidat ödeyeceğiniz, sürekli marka değeri yükselecek akıllı bir yatırım projesi olan THERMALIA, profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek, ev sahipleri kira toplama ya da kiracı bulma gibi konular ile ilgilenmeyecekler.

Daireler 5 yıldızlı otel konforunda dekore edilecek ve sahiplerine tüm mobilya ve beyaz eşyalar dahil teslim edilecektir.
Satış Fiyatı üzerinden yıllık % 8,5 kira geliri ve her yıl enflasyon oranında kira artışı elde edebileceğiniz, bunun yanında konutunuzu ilk 5 yıl içinde satmak istemeniz durumunda geri alım garantisi veriyoruz. Yıllık % 8,5 değer artışı ve % 8,5 da Kira Geliri aldığınızda toplam % 17 değer oluşacaktır. 5 yılda 5 ay tatil yaptığınızı düşünürseniz % 85 değer artışı olacaktır.
 
Kotan İnşaat & Proje Geliştirme
Türkmen Mah. Akyar Mevkii Green Paradise Sitesi A-1/2 09400 Kuşadası - AYDIN
www.kotan.info www.thermaliakusadasi.com
İLETİŞİM TELEFON
444 24 85


Geri Dön