29 / 04 / 2024

Theta Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!


Theta Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Çağlar Pınarlı ve Emel Selin Doğan ortaklığında kuruldu.



Theta Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Çağlar Pınarlı ve Emel Selin Doğan ortaklığında kuruldu.

Theta Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dısında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Ulusal ve uluslararası düzeyde, her sektörden kurum, kuruluş ve firmalara yönelik her türlü danışmanlık hizmeti vermek ve reklam kampanyaları ile pazar araştırması ve sponsorluk faaliyetlerini tasarlamak, geliştirmek, uygulamak, anahtar teslimi yada bir bölümünü yapılacak sözleşmeler çerçevesinde gerçekleştirmek üzere projeler üstlenmek, dağıtmak, pazarlamak, satmak, kiralamak, kurulumunu yapmak, işletmek, yenilemek, ithal ve ihraç etmek.
 


Geri Dön