Genel

THK, Beykoz binasını kiraya verecek

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanlığı, Samsun iş hanı ile İstanbul’da Beykoz binasını tadilat işleri de dahil kiraya vermek üzere ihale açtı  

Buna göre Samsun’un Kale Mahallesi Kazım Paşa Caddesi numara 14’de bulunan 106,70 metrekare arsa üzerinde inşa edilmiş bodrum, zemin, 5 normal ve teras kattan oluşan kargir işhanı (zemin 2 nolu dükkan hariç) binasının tamamı tadilatı ile birlikte kiraya verilecek. Mülkiyeti Türk Hava Kurumuna ait taşınmazın ihalesi, 20 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00’te kapalı teklif alma usulü ile gerçekleştirilecek. İstekliler şartnameyi bedeli mukabili, Ankara’da THK Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğü ile Samsun’da THK Samsun Şube Başkanlığından satın alabilecek.

THK BEYKOZ BİNASININ TADİLATI YAPTIRILARAK KİRAYA VERİLECEK
Mülkiyeti Türk Hava Kurumuna ait İstanbul’un Beykoz ilçesi, Yalıköy Mahallesi, Çayır Caddesi numara 106’da bulunan 43,10 metrekare arsa üzerine inşa edilmiş zemin, 2 normal kat ve teras kattan oluşan kargir binanın tamamının tadilatı ile birlikte kiralanması işi yaptırılacak. 13 Ocak 2011 Perşembe günü saat 14.00’de kapalı teklif alma usulüyle yapılacak olan ihalede şartname ücreti karşılığı, Ankara’da Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğünden, İstanbul’da ise THK Maltepe Şube Başkanlığından temin edilebilecek.

YANGIN SÖNDÜRME KÖPÜĞÜ ALINACAK
THK Gökçen Havacılık İktisadi İşletmesi ise toplam 63 bin 550 litre Asınıfı yangın söndürme köpüğünü almak üzere ihale açtı.
İhale, 11 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00’te kapalı teklif alma usulü ile gerçekleştirilecek. Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi Ankara’da THK Genel Başkanlığından satın alabilecek. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğüne verilecek.
AA