28 / 04 / 2024

THK 'dan Samsun ve Beykoz 'da kiralık iki bina!

THK 'dan Samsun ve Beykoz 'da kiralık iki bina!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Samsun"daki işhanı ve İstanbul Beykoz"daki binasında tadilat yaptırarak kiraya vermek üzere ihale düzenledi. İhaleler kapalı teklif alma usulü ile gerçekleştirilecek



Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Samsun"daki işhanı ve İstanbul Beykoz"daki binasında tadilat yaptırarak kiraya vermak üzere ihale düzenledi. İhaleler kapalı tekli alma usulü ile gerçekleştirilecek.

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından yapılan açıklamalara göre kurum mülkiyeti kendisine ait olan Samsun, Kale Mahallesi Kazım Paşa Caddesi"ndeki 106 metrekare arsa üzerine inşa edilmiş bodrum, zemin, 5 normal ve teras kattan oluşan işhanını (zemin 2 nolu dükkan hariç) binasının tamamının tadilatını yaptırarak kiralanması için ihale düzenledi.   İhale 20 Ocak 2011 Perşembe günü saat 14.00"te kapalı teklif alma usulüyle gerçekleştirilecek.

Öte yandan Kurum, mülkiyeti yine kendisine ait olan THK Beykoz"daki binasında da tadilat yaptırarak kiraya verecek. İstanbul Beykoz Yalıköy Mahallesi"ndeki 43 metrekare arsa üzerine inşa edilmiş zemin, 2 normal kat ve teras kattan oluşan binanın tamamının tadilatı ile birlikte kiralanması işi 13 Ocak 2011 Perşembe günü saat: 14.00"da kapalı teklif alma usulüyle gerçekleştirilecek. İstekliler şartnameye göre hazırlayacakları kapalı zarf teklif mektuplarını, ihale gün ve saatine kadar Yunus Emre Cad. Feyzullah Mah. Orkide Apt. A Blok No:1/9 Maltepe/İstanbul adresindeki THK Maltepe şžube Başkanlığı"na vereceklerdir.

Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön