Kripto Paralar

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iadesiyle ilgili Elbasan Asliye Mahkemesindeki duruşmayı hakim Elis Dine yönetti

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iadesiyle ilgili Elbasan Asliye Mahkemesindeki duruşmayı hakim Elis Dine yönetti.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, savunma tarafının avukatının duruşmaya katılmadığı ve duruşmanın ertelenmesini yazılı olarak talep ettiği ifade edildi. Daha sonra mahkeme, duruşmayı 1 Kasım 2022 tarihine erteledi.

10 Ekim 2022 tarihine yapılan duruşma, savunma tarafının dosyaları incelemek amacıyla süre talep etmesinden sonra bugüne ertelenmişti.

30 Ağustos 2022 tarihine Arnavutluk'ta yakalanmıştı

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Elbasan Başsavcılığı, tutukluluğu süren kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesini talep ediyor.

Kırmızı bültenle aranan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer 30 Ağustos 2022 tarihine Arnavutluk'ta yakalanmıştı.

Elbasan Asliye Mahkemesi, 2 Eylül tarihinde Faruk Fatih Özer hakkında tutukluluğun devamına karar vermişti. Söz konusu bu karar, 14 Eylül tarihinde Faruk Fatih Özer'in avukatlarınca temyize götürülmüştü. Dıraç Temyiz Mahkemesi ise 20 Eylül tarihinde Faruk Fatih Özer'in tutukluluk kararını onaylamıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arnavutluk'taki mahkeme süreçten sonra Özer'in Türkiye'ye iade edileceğini açıklamıştı.
 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kripto kullanıcılarının Thodex isimli kripto para borsasındaki hesaplarına erişemediği ve şirketin sahibi olan Fatih Özer'in yurt dışına kaçtığı şeklindeki ihbar üzerine 22 Nisan 2021 tarihinde resmen bir  soruşturma başlatılmıştı.

Daha sonra şirket sahibi şüpheli Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in 20 Nisan 2021 tarihinde yurt dışına çıktığı açıklanmış ve  Faruk Fatih Özer hakkında, Interpol tarafından 23 Nisan 2021 tarihinde de kırmızı bülten çıkarılmıştı.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer'e bir şok daha! Bütün parasını kaptırmış!