02 / 05 / 2024

Thomas Baertl, Windowist Tower'ı anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Thomas Baertl, Windowist Tower'ı anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Windowist Tower Genel Müdürü Thomas Baertl, ofis kavramında yeni bir konsept geliştirerek bunu yurtdışına da transfer etmeyi planladıklarını kaydetti. Windowist Tower lansmanını www.havadanemlakvideo.com ekibi izledi...



Windowist Tower lansmanını izlemek için tıklayın!

Erdoğan Akdağ tarafından Maslakta inşa edilen Windowistin ikincisini Ümraniyeye yapacaklarını belirten Baertl, bu inşaata 2012 yılın ortalarında başlayacaklarını kaydetti. Daha sonra bu konsepti New York, Dubai ve Londra gibi dünya merkezlerine taşıyacaklarını dile getiren Baertl, Eğer Maslak projesi başarılı olursa söz konusu merkezlerde kendi yatırımımızı yaparak yeni ofis projeleri gerçekleştireceğiz dedi.

Maslakta satış yapmayacaklarını, sadece kiralama hizmeti vereceklerini belirten Baertl, Burada tamamen alt yapısı kurulu, dekorasyonu tamamlanmış ofis hizmeti vereceğiz. Bilgisayarını alıp gelen hemen işine başlayacak. Kiracılarımızın işleri dışında her hangi bir şeye kafa yormalarını istemiyoruz. Bir kişiden 7 kişiye kadar farklı olmak üzere 183 ofisin yer aldığı Windowistin kapasitesi 679 kişi diye konuştu.


Geri Dön