İş Fırsatları

THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın!

THY, depremzedeler için iş fırsatı sunuyor. Peki THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın! Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremden sonra Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Prof

THY, depremzedeler için iş fırsatı sunuyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremden sonra Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, afetten etkilenen 1000 aileden birer kişiye THY ve iştirak şirketlerinde iş imkanı sağlayacaklarını açıkladı. 

Türk Hava Yolları'ndan depremzedelere iş fırsatı peş peşe açıklandı. Şimdi THY personel alımı ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. 

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY depremzede personel alımı ile ilgili detayları bir bir duyurdu. 

THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın!

AHaber'de yer alan habere göre; THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir paylaşımda bulundu. "Türk Hava Yolları olarak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve AFAD koordinasyonunda deprem bölgesinde 1000 konutluk Türk Hava Yolları Mahallesi projesi için çalışmalara devam ediyoruz" açıklamasında bulunan Ahmet Bolat, 75 milyon dolarlık bu bağışımızın yanında yeni bir proje müjdesi vereceğini duyurdu. 

Açıklamasında, "Deprem bölgesinde afetten etkilenen 1000 aileden birer kişiye Türk Hava Yolları ve İştirak şirketlerinde iş imkanı sunacağız. Her yıl ihtiyacımıza binaen istihdam ettiğimiz çalışma arkadaşlarımızı, bu bölgelerden başvuran vatandaşlarımıza öncelik vererek istihdam edeceğiz" şeklinde konuşan Bolat, konu ile ilgili detayları peş peşe paylaştı.

"Kabin memurluğuna alacağımız arkadaşlarımıza da üç ay İngilizce eğitimini ücretsiz vererek, pozitif ayrımcılık yapacağız. Bunun gibi detayları olgunlaştırarak kısa zamanda resmi olarak ilan edeceğiz" diye konuşan Ahmet Bolat'ın açıklamasının ardından THY personel alımının ne zaman başladığı araştırılmaya başlandı. 

THY 1000 personel alımı başvuruları ne zaman? 

THY personel alımı ile ilgili başvuru detayları henüz açıklanmadı. Ancak THY personel alımı kapsamında bazı genel şartlar bulunuyor. İşte THY personel alımında aranan o şartlar: 

Türkiye Cumhuriyeti (T.C) vatandaşı olunması,

Herhangi bir adli sicil kaydı ve arşivi olmaması,

Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya askerlik hizmeti ile ilişiği olmaması. 

Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Bakanlık peş peşe duyurdu! Vergi ödemelerine deprem güncellemesi geldi! İşte ertelenen vergiler...

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!