27 / 04 / 2024

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

Türk Hava Yolları (THY) 31 Mart yerel seçimlerine dair açıklamalar da bulundu. Buna göre belirtilen şartlara uygun olan bu yolcuların da biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler içinde ücretsiz iade hakkı tanındığını kaydedildi.



31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeni ile Türk Hava Yolları (THY) belirtilen şartlara uygun olan yolcuların biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler için ise ücretsiz iade hakkı sağlanacağı duyurulduğu ifade edildi. 

Öte yandan ise konu ile ilgili olarak yapılan açıklama havayolu şirketinin internet sitesinden yapıldı ve şöyle denildi: "Değerli yolcularımız, 31 Mart 2024 tarihinde Türkiye'de yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan yolcularımıza ilave haklar tanınmıştır.

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

karar.com'da yer alan habere göre; Bu kapsamda 02 Ocak 2024 ve önceki tarihlere düzenlenmiş olan biletler için 24 Mart 2024 - 31 Mart 2024 tarihleri arasındaki Türk Hava Yolları seferlerine kayıtlı yolcuların işlemleri, ücret kuralına bakılmadan 15 Nisan 2024 (dahil) tarihine kadar işlem yapılması ve ifade edilme şartlara uygun bir şekilde  olan yolcularımızı kapsaması kaydı ile , hiç kullanılmamış biletlerin ücretsiz iadesi yapılacaktır. Kısmi olacak şekilde  kullanılmış, seyahat tamamlanmamış olan biletlerde ise ; biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işlemi de ücretsiz bir şekilde yapılacaktır. Herhangi bir ücret farkı ve ceza almaksızın biletin geçerliliği 30 Nisan 2024 tarihi de (Dahil) tarihine kadar uzatılabilecektir." denildi.

Emeklilere özel indirim ve kampanyalar geliyor! Bakan duyurdu: PTT AVM'de, Tarım Kredi'de, THY'de, sinema, tiyatroda...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap için 4.9 milyar TL'lik imza!

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı! 

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde yeni imzalar: 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım sözleşmeleri tamam!


Geri Dön