Konut

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekilişi İSİM LİSTESİ ne zaman açıklanacak?

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları’nın, İstanbul Havalimanı yakınında hayata geçirecekleri Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekiliş takvimi merakla bekleniyor. İşte detaylar...Başvuru sürecinin sona ermesi tamamlanmasından sonra gözler kura tarihi ve isim listesine çevrildi

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları’nın, İstanbul Havalimanı yakınında konumlanan ilk evini alacaklar için başlattığı “Yenişehir Evleri Arnavutköy” projesinin başvuruları sona erdi. Başvuru sürecinin sona ermesi tamamlanmasından sonra gözler kura tarihi ve isim listesine çevrildi. 

Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir evleri kura çekilişi belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

NTV'de yer alan detaylara göre, Emlak Konut GYO ve THY'nin, İstanbul Havalimanı yakınında hayata geçirecekleri "Yenişehir Evleri Arnavutköy" projesinin kura başvuruları tamamlandı. 120 ay vade, 7 bin 500 Türk Lirasından başlayan taksitle Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'ne başvurular için verilen süre 2 Haziran'da tamamlandı.

THY, EMLAK KONUT KURA SONUÇ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Kura çekilişinin müracaatlar sona erdikten sonra belirleneceği duyurulmuştu. Kura sonuç tarihi için internet sitesi üzerinden bilgilendirme yapılacak. Ancak konuya ilişkin açıklama hala yapılmadı.

Katılım koşullarını sağlayan başvuru sahipleri, kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL'den başlayan taksit avantajı ile ev sahibi olabilecek.

Söz konusu ödemeler Emlak Konut ödeme sisteminden Emlak Konut'a yapılacak.

Projeden faydalanmak için İstanbul'da ikamet, hane halkı (eşler) üzerine kayıtlı evinin bulunmaması, son bir sene içerisinde tapu devrinin yapılmamış olması koşulu aranacak ve mücbir nedenler hariç, 5 sene boyunca satış işlemi gerçekleştirilmeyecek.

GENÇLERE YÜZDE 20 ÖZEL KONTENJAN SAĞLANACAK!

"İlk Evim, İlk İşyerim" projesinde olduğu gibi "Yenişehir Evleri" kampanyada da gençlere özel kontenjan ayrıldı.

Bu projede toplam konut sayısı üzerinden şehit ve gazi yakınlarına ile engellilere yüzde 5, gençlere ise yüzde 20 kontenjan ayrılacak. Öte yandan 18-30 yaşlarındaki gençlerin ev sahibi olabilmeleri için gelir koşulu aranmayacak.

Projede az katlı ve yatay mimari anlayışı ile tasarlanan 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire tipleri kura ile satışa sunulacak.

Proje, her yaştan insanın yararlanabileceği meydanlar, etkinlik alanları, sağlık, spor alanları, dini tesis, eğitim, sosyal ve kültürel tesis alanları, bölgesel park ve yaşam alanları ile yaya ve bisiklet yolları gibi gündelik yaşamın gereksinimlerini de bünyesinde barındıracak.

1 dolar o tarihte tam bu kadar olacak: Resmen açıklandı! Doları olanlar ve yatırımcılar dikkat!

Aile Destek Programı ödemeleri devam edecek mi? Yeni ay ödemelerine okkalı zam yapılacak mı?

O ilde sıfır ev fiyatları 5-6 milyon TL'den başlıyor: Ruslar emlakçılık işine de girdi!