Kent Haberleri

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın... Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, başvuru yapan vatandaşlar, kura tarihi hakkında bilgi almak istiyor

THY - Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Evleri projesi için başvuru işlemleri geçtiğimiz ay tamamlanmıştı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, başvuru yapan vatandaşlar, kura tarihi hakkında bilgi almak istiyor. 

Peki THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

Milliyet'te yer alan habere göre başvuruları 2 Haziran 2023 tarihinde sona eren THY - Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri projesinin kura çekilişleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Projeye başvuru yapanlar THY - Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri kura çekilişi ne zaman yapılacak? THY - Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları 2023 açıklandı mı? sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Peki THY Emlak Konut GYO 2023 kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

YENİŞEHİR EVLERİ ÖDEME PLANI 2023?

Paylaşılan detaylara göre, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dairelerin ilk taksit ödemeleri sözleşme imzalanma tarihini takip eden aydan itibaren başlayacak.

İlk sene için taksitler 3 oda 1 salon daireler için 15 bin TL, 2+1 daireler için 10 bin TL, 1+1 daireler için ise 7 bin 500 TL olacak.

Kura çekimi sonucunda hak sahipliği kazananlar yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile ödemelerini Emlak Konut GYO'ya yapacak.

THY - EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY 2023 KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, kura çekilişi şirket tarafından müracaatlar tamamlandıktan sonra belirlenecek ve internet sitesi üzerinden de bilgilendirmeler yapılacak.

Kura başvuruları iptal edilebiliyor mu? 

Yine paylaşılan detaylara göre, söz konusu kura başvuruları Emlak Konut GYO Online İşlemler, "Kura İşlemleri" ekranından iptal edilebiliyor.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli yaptığı açıklamada "Vatandaşların büyük teveccüh gösterdiği projede kura çekilişlerini de yakın tarihte gerçekleştireceğiz." demişti.

Yastık altında 1.000 TL'si olana TOKİ'den Temmuz 2023 fırsatı! Başvurular resmen yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında Temmuz 2023 müjdeleri peş peşe geldi! DSİ KPSS şartsız personel alacak! Kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Başkentliler dikkat!