Kent Haberleri

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy Projesi kura tarihi belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde son dakika!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy Projesi kura tarihi belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde son dakika... Verilen detaylara göre 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut seçenekleriyle satışa sunulan Emlak Konut Arnavutköy projesiyle evi olmayanlar konut sahibi olacak

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi başvurularının 2 Haziran tarihinde sona ermesinden sonra gözler şimdi de kura çekim tarihlerine çevrildi. 

Verilen detaylara göre 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut seçenekleriyle satışa sunulan Emlak Konut Arnavutköy projesiyle evi olmayanlar konut sahibi olacak. Verilen detaylara göre, belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlayanlar THY Emlak Konut kura sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy Projesi kura tarihi belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde son dakika...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy Projesi kura tarihi belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde son dakika...

Habertürk'te yer alan habere göre, Türk Hava Yolları Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi kura çekim tarihleri de gündemdeki yerini aldı. 2 Haziran tarihinde son bulan başvurulardan sonra kura sonuçlarının açıklanacağı tarih de başvuru yapanlar tarafından merak edilmeye başlandı.

Paylaşılan detaylara göre, Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi kapsamındaki 324 adet 1 oda 1 salon, 7 bin 601 adet 2 oda 1 salon ve 4 bin 512 adet 3 oda 1 salon daireler kura sonuçlarının açıklanmasının ardından hak sahipleri için teslim süreci başlayacak. 

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy Projesi kura tarihi belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde son dakika...
 

THY EMLAK KONUT ANAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN? 

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekimi tarihi henüz açıklanmadı. Başvuruların sona ermesinin ardından kura çekilişi tarihinin resmi internet sitesi üzerinden açıklanması bekleniyor.

THY EMLAK KONUT PROJESİ ÖDEME PLANI 2023 

Katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olabilecek.

İlk sene için taksit ödemesi şu şekilde: 1 oda 1 salon daire için 7 bin  500 TL, 2 oda 1 salon daire için 10 bin TL ve 3 oda 1 salon daireler için de 15 bin TL olarak belirlendi.

9 bankada adeta peş peşe deprem! Yapı Kredi, Ziraat, İş, Garanti, Akbank ve 4 banka az önce tek tek duyurdu! Hemen bakın

Emeklilere Temmuz 2023 müjdesi geldi! Paralar TC kimlik numarasına göre hesaplara tek tek yatırılacak! Sakın kaçırmayın!

Aile Destek Programı bitiyor yerine vatandaşlık maaşı geliyor! 2023 yılı vatandaşlık maaşı ödemelerini sakın kaçırmayın