04 / 05 / 2024

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1. Etap'ın imzaları atıldı!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1. Etap'ın imzaları atıldı!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yenişehir Evleri 1. Etap'ın imzaları atıldı. İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Arnavutköy Dursunköy 1. Etap Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO ile Türk Hava Yolları A.O. arasında imzalanan 28 Mayıs 2018 tarihli Sözleşme doğrultusunda ihale edilen İstanbul Arnavutköy Dursunköy 1. Etap Genel Altyapı, İmar Yolları ve Sanat Yapıları İnşaatı İşi'nin sözleşmesi imzalandı. 

Yenişehir Evleri 1. Etap'ın sözleşmesi BEST Tasarım İnş. A.Ş. & SONAY Yatırım İnş. Enerji San. Tic. A.Ş.  İş Ortaklığı (Best – Sonay Dursunköy Adi Ortaklığı) ile 19 Nisan 2024 tarihinde imzalandı. 

Söz konusu sözleşmenin bedeli 1 milyar 100 milyon Türk Lirası + KDV olarak açıklandı. 

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1. Etap ın imzaları atıldı!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesi kapsamında çalışmalar hızlandı. Emlak Konut GYO tarafından geçtiğimiz ay yapılan bir başka açıklamada da Yenişehir Evleri'nin 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım sözleşmelerinin imzalandığı açıklanmıştı. 

Bu kapsamda Yenişehir Evleri 3. Etap 5. Kısım için sözleşme 3 milyar 709 milyon 953 bin TL+KDV bedel ile MİSEK İnş. Tic. ve San. A.Ş. & YAPITAŞ Gayr. İnş. San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 12 Mart'ta imzalandı. 

Yenişehir Evleri 3. Etap 10. Kısım'ın sözleşmesi de 2 milyar 554 milyon 961 TL+ KDV bedel ile KİBRİTÇİ İnş. Taah. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile 12 Mart'ta imzalandı. 

Bunlardan önce de ilk olarak  3. Etap 1 Kısım için, ardından da 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşmelerin yapıldığı açıklanmıştı. 

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1. Etap ın imzaları atıldı!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelecek şekilde toplamda 12 bin 500 civarında konutun inşa edilmesi planlanıyor. 
528 blok olarak yükselecek olan projede yaklaşık olarak 3 bin konutun, 2025 yılının Mayıs ve Haziran aylarında THY çalışanlarına teslimlerinin yapılması planlanıyor.

Yatırımcılar dikkat! Borsa İstanbul son 10 yılda ne kadar kazandırdı?

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Mağdur ev sahibi: İstinafta sonuç hemen çıkmıyor, kiracıya bedavadan oturma hakkı veriliyor!


 


Geri Dön