17 / 05 / 2024

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.



Mega kent İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak için Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ve büyük ilgi gören ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi için kura müjdesi geldi.

Toplam 461 bin 361 vatandaşın başvuru yaptığı Yenişehir Evleri'nin hak sahipleri 4 Mayıs tarihinde noter huzurunda çekilecek kura çekimiyle canlı yayınla belirlenecek. 

İstanbul Havalimanı’na 10 dakika ulaşım mesafede yer alan Yenişehir Evleri projesi için ilk etapta 2 bin 894 bağımsız birimin kura çekilişi gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem, söz konusu projeye İstanbul'da ikamet eden ve ilk evini alacak vatandaşların müracaat ettiğini dile getirdi.

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Açıklamasında Yenişehir Evleri'nin 10 etaptan oluştuğunu, 2 bin 894 bağımsız bölümden meydana gelen ilk iki etabını hak sahipleriyle buluşturduklarını dile getiren Cengiz Erdem, "THY ile işbirliği içinde yürüttüğümüz bu projemizi, güvenli yapıların dışında estetik ve yenilikçi dokunuşlarla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendinin öncülüğünde başlatılmış olan Sıfır Atık altyapısına sahip modern bir yaşam alanı olarak geliştirdik." dedi.

PEŞİN ÖDEMELERDE YÜZDE 25 İNDİRİM MÜJDESİ

Cengiz Erdem sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki'nin de özellikle gençlerin, engelli, şehit ve gazi yakınlarının da konut sahibi olmasını istediği bu projedeki konut sayısı üzerinden engelli vatandaşlarımıza yüzde 5, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 5, gençlere de yüzde 20 kontenjan hakkı ayırdık. Kura  çekilişini yarından sonra saat 10.00'da Emlak Konut sosyal medya hesaplarından canlı olarak gerçekleştireceğiz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın öncülüğünde Emlak Konut olarak, erişilebilir konut alanında yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz."

Ayrıca diğer bir taraftan söz konusu projenin ilk iki etabı kapsamında 1+1 tipi 43, 2+1 tipi 1851 ve 3+1 tipi 1000 daire mevcut. Peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılacak proje kapsamında, 24-36-48-60 ay vade seçenekleri de bulunuyor. 

Başvuru döneminin 2 Haziran 2023 tarihinde sona erdiği Yenişehir Evleri projesinde meydanlar, etkinlik, bölgesel parklar, spor, sosyal, kültürel yaşam alanları ile dini, eğitim ve sağlık tesislerinin dışında yaya ve bisiklet yollarına da yer veriliyor. 

 

Migros'tan yüzde 54'e varan büyük indirim fırsatı! Perwoll siyah sıvı deterjan 93, Vernel Max 68 TL!

A101 yeni Aktüel Kataloğu! A101’de bal, zeytin, peynir, tuvalet kağıdı, şampuan, yumurta ve patateste indirim var!

Yukarı Bak filmindeki ev Airbnb'den kiralanabilecek!


Geri Dön