İş Fırsatları

THY personel alımı yapacak! 1000 kişilik kadro için yüksek maaş veriyor!

Türk Hava Yolları (THY) çalışan alımına başladı ve KPSS şartı aranmayacak. Şirket, yüksek maaş vaadiyle birlikte toplamda 1000 personel alımı gerçekleştirecek. İş ilanı hakkında detaylar haberimizde...Depremzedeler ve aileleri için bu fırsatı sunan THY, adayların genel iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun olarak çalışabilecek durumda olmalarını şart koşuyor

5 Nisan 2023 tarihinde yayınlanan ilana göre, THY 1000 kişi alacak. Depremzedeler ve aileleri için bu fırsatı sunan THY, adayların genel iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun olarak çalışabilecek durumda olmalarını şart koşuyor. İlan detaylarına göre, başvuru yapacak adayların bu koşullara uygunluğunu göstermeleri gerekmektedir.

THY 100 personel alımı

Türkiye'nin birçok bölgesinde yaşanan depremler sonrasında, Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Ahmet Bolat tarafından yapılan açıklamada, depremden etkilenen 1000 aileye THY ve iştirak şirketlerinde iş imkanı sunulacağı ifade edilmişti. Bugün yayımlanan ilanla birlikte başvuru süreci başladı. Başvuruda bulunacak adaylar en az lise mezunu olmalı, genel iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymalı ve belirtilen pozisyonlar için gerekli nitelikleri taşımalıdır. İlanın ayrıntılarına göre, depremzedeler ve aileleri THY'nin resmi internet sitesi veya diğer resmi kanallar aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

Türk Hava Yolları (THY), dünyanın en çok uluslararası uçuş noktasına sahip havayolu firması olarak, çeşitli iş fırsatları sunmaktadır. THY'nin açık pozisyonları arasında farklı kadrolarda çalışma imkanları yer almaktadır. Başvuru yapacak adayların, uygun pozisyonları seçmeleri önemlidir.

Başvuru şartları

Türk Hava Yolları, adaylar arasında özel ve genel olarak farklı koşullar arayacak. THY'nin genel şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, adli sicil kaydının bulunmaması, önceden THY AO veya diğer bağlı kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik sebebiyle ayrılmamış olmak ve THY AO veya iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmamış olmak yer alıyor.

Türk Hava Yolları A.O, pilot adayları için farklı şartlar belirledi. En az 4 yıllık üniversite eğitimini tamamlayan lisans mezunları başvuru yapabilirken, yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar YÖK Denklik Belgesi talep edilecek. Başvuruda bulunacak adayların doğum tarihi ise 01.01.1985 tarihinden sonra olmalıdır.

Başvuru yapacak adayların iyi derecede İngilizce bilmeleri gerekmekte ve İngilizce sınavları da THY AO tarafından yapılacaktır.

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 499 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları

THY'den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

THY'den depremzedeler için iş ilanı! Az önce açıklandı! Başvurular başladı! Hemen başvurun!