Genel

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri... Kar yağışının kuvvetli olacağı uyarılarının ardından birçok firma bazı uçuşları için iptal kararı aldı

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışının kuvvetli olacağı uyarılarının ardından birçok firma bazı uçuşları için iptal kararı aldı. 

Türk Hava Yolları ve Pegasus tarafından şiddetli kar yağışı sebebiyle ve meydana gelebilecek olumsuzluklara karşın önlem amacıyla iptal edilen uçuşlar internet sitelerinden açıklandı. 

İşte Türk Hava Yolları ve Pegasus'un iptal olan o uçuşları...

Türk Hava Yolları ve Pegasus tarafından 10 ve 11 Mart tarihlerinde yapılacak bazı uçuşların iptal edildiği açıklandı. 

İnternet sitelerinden gerçekleştirilen duyurular kapsamında, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iptal edilen uçak seferlerine iişkin iadelerin ya da değişikliklerin tamamlanacağına dikkat çekildi. 

Peki Türk Hava Yolları ve Pegasus'un hangi uçuşları iptal oldu? İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

 

 

Hangi uçuşlar iptal edildi?

Pegasus tarafından 10 ve 11 Mart günlerinde iptal edilen uçuşlara ilişkin şu açıklamalarda bulunuldu:

"Değerli misafirlerimiz,

Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir. Ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isterseniz; https://www.flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamız aracılığıyla ya da çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz."

Pegasus'un iptal olan diğer uçuşlarına internet sitesi aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

THY'DEN 10 MART'TA İPTAL EDİLEN UÇUŞLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları (THY) tarafından İstanbul genelinde etkili olacağı duyurulan kar yağışı sebebiyle 10 Mart tarihinde İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki bazı uçuşların iptal edildiği açıklandı.

THY' tarafından sosyal medya hesabından gerçekleştirilen açıklamada, "10 Mart tarihinde beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı, varışlı bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Seferi iptal olan yolcularımız, uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız ve çağrı merkezimiz üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler" duyurusu yapıldı. 

THY tarafından iptal edilen seferlere internet sitesinden ulaşabilirsiniz. 

Bakanlık açıkladı: Marmaray seferleri uzatıldı!

İstanbul Valiliği'nden son dakika kar uyarısı! İşte valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararlar…

Motokuryeler çalışıyor mu? İstanbul'da 10 ve 11 Mart'ta motokuryeler çalışacak mı? Valilik açıkladı!

İstanbul’da okullar tatil mi? Okullar ne zamana kadar tatil? Okullar ne zaman açılacak?

Akaryakıt fiyatlarında KDV ve ÖTV indirimi müjdesi! Benzin ve mazota 5 TL indirim!