Ekonomi

THY'den iç hat uçuşlarında yüzde 20 indirim! 11 Nisan'a kadar biletlerinizi alın! 

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında, beraber seyahat edecek üç kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. İşte ayrıntılar...  

Türk Hava Yolları (THY) iç hat uçuşlarında, beraber seyahat edecek üç kişi ve üzeri ailelere ekonomi sınıfında geçerli yüzde 20 indirim kampanyasını başlattığını açıkladı. 

 

THY Basın Müşavirliği konuyla ilgili bir duyuru yaptı. Bu kapsamda, THY Basın Müşavirliği, yurt içi uçuş gerçekleştirecek ailelere yönelik başlatılan kampanyada, Miles&Smiles üyesi yolcuların 11 Nisan 2023 tarihine kadar biletlerini alarak, 1 Kasım 2022-13 Nisan 2023 tarihleri arasında indirimli seyahat edebileceği belirtildi.

İşte THY'nin yüzde 20 indirim kampanyası ile ilgili tüm detaylar...

THY'nin yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında yalnızca  THY'nin tarifeli seferlerinde geçerli olacak, Anadolujet seferleri ve Kıbrıs uçuşları kapsama dahil edilmeyecek. 

Kampanya tüm yurt içi, tek yön ya da gidiş dönüş Ekonomi Kabin uçuşlarda (U, W, P, V, L ve T sınıfları hariç) geçerli sayılıyor. THY'nin yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilmek için aynı rezervasyon kaydındaki tüm yolcuların aynı soyadını taşıması gerekiyor. 

 

THY'nin yüzde 20 indirim kampanyası, Türk Hava Yolları mobil uygulaması, web sitesi, satış ofisleri ve yetkili acentelerden satılan biletlere uygulanıyor. Kampanya aynı rezervasyon numarasında en az 3 yolcu olması halinde uygulanacak. Aynı rezervasyon numarası altında en fazla 9 yolcu yer alabilir. 

THY yüzde 20 indirim fırsatını, uçuştan 2 gün öncesine kadar yapılan rezervasyon ve biletlemelerde uyguluyor. 

Yurt içi aktarmalı seferlerde de geçerli olan kampanya, ürk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında kabul edilmiyor. 

Kampanya kapsamında rezervasyon numarası altında bebek yolcu bulunabiliyor fakat bebek yolcu için indirim uygulanmıyor. Yüzde 20 indirim kampanyasının başlama tarihinden önce konfirme rezervasyon yapılan uçuşlardaki biletlemelerde de indirim uygulanıyor. 

THY'nin resmi sitesinde yer alan kampanya detaylarına göre bilet alma ve seyahat dönemi şu şekilde açıklandı:

Biletleme dönemi: 15 Ekim 2022- 11 Nisan 2023
Seyahat dönemi: 01 Kasım 2022-13 Nisan 2023

KDV iadelerinde yeni dönem! Artık kolaylık sağlanacak! Karar Resmi Gazete’de

TOKİ'den konut bekleyen gurbetçilere bir kötü haber daha!

Ziraat Bankası'ndan emekli promosyonuna okkalı zam! İşte hesaplara yatacağı tarih...