28 / 04 / 2024

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Türk Hava Yolları çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi vereceği öğrenildi. Peki THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte THY Bayram ikramiyesi ödeme takvimi.



Türk Hava Yolları (THY) bayram ikramiyesi olarak tüm çalışanlarına 25 bin lira ödeyeceğini duyurdu. Haberi alan çalışanlar ödemelerin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Peki THY bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? THY Bayram ikramiyeleri hangi gün hesaplara geçecek? İşte 2024 THY Bayram ikramiyesi...

THY'DEN TÜM ÇALIŞANLARA BAYRAM İKRAMİYESİ

THY çalışanlarına bayram ikramiyesi olarak 25 bin TL vereceği öğrenildi. Tüm çalışanlara verilecek olan ikramiyelerle ilgili THY'den duyuru geldi.

THY BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

THY Bayram ikramiyeleri bayram öncesi çalışanların hesaplarına yatırılacak. Aiporthaber’e göre söz konusu bayram ikramiyesi talebinin Hava-İş tarafından gündemi getirildiği öğrenildi.

THY den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

THY'DEN MART İNDİRİM KAMPANYASI 

Türk Hava Yolları (THY) tarafından yeni bir kampanya açıklandı. THY'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, bugün ve yarın alınan biletlerle yurt içinde 11 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde 799 Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunulacak. 

Söz konusu kampanya kapsamındaki indirimli biletler, İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, direkt, ekonomi sınıfı uçuşlarda geçerli oluyor. 

THY'den yapılan açıklamada, indirimli bilet kampanyası çerçevesinde sunulan biletlerin fiyatları da açıklandı. Bilet fiyatları, "EcoFly" pakette 799 lira, "ExtraFly" pakette İzmir, Kayseri Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatlarında 1179 lira, "PrimeFly" pakette ise 1249 lira şeklinde oldu. 

Bu hatlar haricinde kalan tüm yurt içi uçuşlarda ücretler "ExtraFly" pakette 1129 Türk Lirası, "PrimeFly" pakette ise 1189 Türk Lirası bedelle alınabilecek. 

THY'den son dakika Mart indirimi: Bugün ve yarın alınan biletler 799 TL'den başlıyor! 

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!


 


Geri Dön