Genel

THY'den yeni bir güncelleme geldi! Artık uçaklarda telefon serbest olacak!

Türk Hava Yolları (THY), birçok kent merkezine uçak seferleri düzenlemesiyle bilinen bir havayolu şirketi olarak uzun yıllardır uygulanan telefon yasağını kaldırmaya hazırlanıyor. Bu gelişme, yabancı bazı havayolu şirketlerinde de gerçekleştirilirken, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından da duyuruBugüne kadar, cep telefonlarının açık olmasından kaynaklı herhangi bir uçak kazası yaşanmamış olsa da en küçük bir sorun bile birçok insanın hayatını tehlikeye atabileceğinden dolayı bu uygulama hala geçerli bir önlem olarak kabul ediliyor

Uzun yıllardır, uçak yolculuklarında güvenlik gerekçesiyle, cep telefonlarının kapatılması ya da uçuş moduna alınması öneriliyor. Bugüne kadar, cep telefonlarının açık olmasından kaynaklı herhangi bir uçak kazası yaşanmamış olsa da en küçük bir sorun bile birçok insanın hayatını tehlikeye atabileceğinden dolayı bu uygulama hala geçerli bir önlem olarak kabul ediliyor. Fakat THY tarafından duyurulan bir gelişme ile bu önlem artık tamamen kalkabilir.

THY yolculuklarında artık telefon serbest olacak!

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte, uçak yolculuklarında daha önce sınırlama getirilen internet kullanımı konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Şirketler, kendi internet hizmetlerini sunarak yolcuların dünya ile bağlantısını koparmadan seyahat etmelerini sağlıyor. Bu süreçte, Türk Hava Yolları da önemli bir adım attı.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, THY yolcularının seyahatleri sırasında rahatça mesajlaşabileceklerini müjdeledi. Yolcuların seyahatleri boyunca United Airlines’ta olduğu gibi kullanabilecekleri belli başlı uygulamalara izin verileceği de belirtildi. Böylece yolcular uçakta oldukları süre boyunca cep telefonlarını kapatmak ya da uçak moduna almak zorunda olmaycak.

Twitter üzerinden müjde duyuruldu

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı bir ankette sevindirici bir gelişmeyi duyurdu. Ekşi, uçak yolculukları sırasında iletişim imkanlarının artırılması yönünde bir adım atacaklarını belirterek, tüm yolcuların sevdikleriyle mesajlaşabileceklerini açıkladı.

Ekşi, yaptığı paylaşımda, "Bulutlar üstünde, uçak içinde... Ekonomi, business fark etmez tüm yolcularımız sevdikleri ile serbestçe mesajlaşsalar, iyi olmaz mı?" ifadelerini kullandı.

Anket sonuçları ise pek çok uçak yolculuğuna çıkan kişinin katılımı ile sonuçlandı. Oldukça önemli bir gelişme olan uçak yolculuğunda telefon kullanımı ile birlikte Türk Hava Yolları yolcuları, uçuşları sırasında sevdikleriyle iletişim kurabilecek. Özellikle uzun saatler süren yolculuklarda yolculuğun daha keyifli geçmesi sağlanacak.

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 499 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları

THY'den depremzedeler için iş ilanı! Az önce açıklandı! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

1993 yılı ve sonrası için Türk Hava Yollarından personel alımı! KPSS şartı istenmiyor!