27 / 04 / 2024

Thyssenkrupp Encasa, Mekke Saat Kulesi’ndeki uygulaması ile yılın projesi ödülünü aldı!

Thyssenkrupp Encasa, Mekke Saat Kulesi’ndeki uygulaması ile yılın projesi ödülünü aldı!

Thyssenkrupp Encasa, Elevator World Dergisi tarafından Mekke Saat Kulesi’ nde, dünyanın en yüksek irtifasında gerçekleştirilen koltuk asansörü uygulaması ile 2014 Yılının Projesi ödülüne layık görüldü...




Son günlerde Elevator World Dergisi tarafından aldığı 2014 Yılının Projesiyle dikkat çeken ThyssenKrupp Encasa dünyanın üçüncü en yüksek binası olan Abraj Al-Bait Towers, bir diğer adıyla Mekke Saat Kulesi Oteline yaptığı dünyanın en yüksek irtifada gerçekleştirilen koltuk asansörü projesi ile bu ödülün sahibi oldu.


Mekke Saat Kulesi projesi ile ilgili değerlendirme yapan ThyssenKrupp Encasa Genel Müdürü Erhan Eriş: “Mekke Saat Kulesi projesi bizim için oldukça önemli bir projedir. Ürettiğimiz ‘Flow’ koltuk tipi merpen asansörü binanın tepe noktasında erişimi sağlayabilecek tek çözüm olarak saptanmış ve projenin kendine has tüm özelliklerinden dolayı Elevator World dergisi tarafından ‚ 2014 Yılın Projesi ‚ödülüne layık görülmüştür. Ürünlerimiz evlerin içinde olduğu kadar kamu alanlarında da hayatı kolaylaştırmakta ve rahat erişilebilirlik sağlamaktadır. Karşımıza çıkacak her duruma uygun, ona özel çözümler sunabilmekteyiz” dedi.


ThyssenKrupp Encasa’nın projeleri arasında; Mimar Sinan Camii platform asansörü kurulumu, Tekirdağ Belediyesi kapsamında okullara ve belediye binalarına ulaşılabilirlik sağlayan 15 adet eğimli ve dikey platform asansör kurulumu ve İstanbul’un gözde mekânlarından Jamie Oliver’in restoranı “Jamie’s Restaurant” da kurulan dikey platform asansörü yer alıyor.


Dünya


Geri Dön