İş Fırsatları

Ticaret Bakanlığı duyurdu! 419 memur alınacak! Memur olmak isteyenler müjde! İşte başvuru şartları

Ticaret Bakanlığı tarafından memur alımı iş ilanı yayımlandı. 13 farklı memur alımı yapılacak. Kpss puan şartı ile yapılacak olan ilanın detayları belli oldu. Peki kimler başvuru yapabilir? KPSS puan şartı kaç? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan memur şanına göre Ticaret Bakanlığı bünyesindeki eskiliği tamamlamak için 13 farklı alanda toplamda 419 memur alımı yapacağını duyurdu

Son dakika Ticaret Bakanlığı tarafından 419 memur alımı ilanı yayımlandı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan memur şanına göre Ticaret Bakanlığı bünyesindeki eskiliği tamamlamak için 13 farklı alanda toplamda 419 memur alımı yapacağını duyurdu.  Buna göre Bakanlık Genel idare Hizmetleri sınıfında 8. ve 9. dereceli kadrolar için yazılı ve sözlü sınav ile mmeur alımı yapacak.
 

TİCARET BAKANLIĞI MEMUR ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

Ticaret Bakanlığı memur alımı başvurularını mertak edenler ''ticaret Bakanlığı memur alımı başvuruları başladı mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Adayların merajla beklediği başvuru ekranı açıkladı. Bu kapmsada adaylar başvurularıı 7-16 kasım tarihleri arasında yapabilecekler. Başvurular sadece isealimkapisi.cbiko.gov.tr adresinden yapıalcaktır.


TİCARET BAKANLIĞI MEMUR ALIMI KONTENJAN DAĞOLIMI!

Ticaret Bakanlığı kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere toplamda 419 kamu memura lımı yapacak. Meur alımı için dağılımlar belli oldu. 

 

TİCARET BAKANLIĞI MEMUR ALIMI SINAV ŞARTI NEDİR?

Ticaret Bakanlığı'nın  uzman yardımcısı alımı ilanına göre adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak.

Özel şartlar ise,

YAZILI VE SÖZLÜ SINAV ŞARTI!

Ticaret Uzman Yardımcılığı için adaylara yazılı ve smzlü sınav aşamadan oluşan sınav yapılacak. Bu yönde başvurusu onaylanmış olan ve yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar sınav ücreti olarak 100 lira ödemeleri gerekiyor.

Memur olmak isteyenlere müjde! Hazine ve Maliye Bakanlığı KPSS’siz memur alıyor! İşte detaylar!

PTT 18-36 yaş arasında, KPSS şartsız binlerce personel alımı yapacak! Başvurular başladı mı? Sakın kaçırmayın!