02 / 05 / 2024

Tilia Evleri fiyat listesi!

Tilia Evleri fiyat listesi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Tilia Evleri

Tilia Evleri fiyat listesi 177 bin 210 liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. 14 ay sonra teslim edilen Sur Yapı Tilia Evleri projesinde banka kredisi ile taksit yapılıyor....




Sur Yapı'nın İstanbul Çekmeköy - Taşdelen'de yükselen projesi Tilia Evleri 4 blok halinde yükseliyor.  Sur Yapı  Tilia Evleri projesi 278 adet daireden meydana geliyor. Tilia Evleri fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Taşdelen Tilia Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Taşdelen Tilia Evleri projesinde daireler 55 metrekare ile 255 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Taşdelen Tilia Evleri satış ofisi ile 0216 508 28 00 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Sur Yapı Tilia Evleri Taşdelen projesinde konut teslimlerinin 14 ay sonra yapılması planlanıyor.



Tilia Evleri fiyat listesi!


Tilia Evleri fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları 177 bin 210 liradan başlangıç gösteriliyor. Tilia Evleri Taşdelen ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinattan sonra banka kredisi ile taksit yapılıyor.


Sur Yapı Tilia Evleri Taşdelen projesinde çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, sauna, fitness center, buhar odası, kapalı otopark, yüzme havuzu, Tilia Çarşı, barkebü alanı, dinlenme alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



Tilia Evleri Çekmeköy nerede?

Tilia Evleri Çekmeköy adres : Çekmeköy Bölgesi Necip Fazıl Mah. Mabeyn Cad. No:3 - A Ümraniye / İSTANBUL


Telefon: 0216 508 28 00

Web: www.suryapitilia.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön