27 / 04 / 2024

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.



Gündemden düşmeyen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Avrupa, Orta Doğu, Amerika ve Kuzey Afrika başta olacak biçimde profesyonel alıcıların da ağırlanacağı Tiny Home Show (Modüler, Mobil, Prefabrik Ev ve Yapıları) ile Karavan Show Eurasia fuarlarına, 50 hedef ülke ve bölgeden toplamda 40 bini aşkın ziyaretçinin katılması bekleniyor.
 

“FUAR, ULUSLARARASI UNVANA SAHİP”

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, merakla beklenen söz konusu bu fuarın açılışında önemli açıklamalar yapan BİFAŞ Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural, 1 Ekim 2023 tarihine kadar kapıları açık olacak Karavan Show Eurasia ve Tiny Home Show Fuarları’ nın, hem minimal yaşam konsepti hem de karavan tatilciliği ile ilgili olarak turizm profesyonellerine geniş bir konsept sunacağını dile getirdi.

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

İFAŞ Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural yaptığı açıklamada ilk günden bugüne kadar kendilerinden desteklerini esirgemeyen influencerlara, kendilerine bu yolda güvenen ve fuarlarına katılımları ile destek olan KAİTED (Karavan İmalat ve Tedarikçiler Derneği)’ ne teşekkürlerini sundu.

İFAŞ Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural açıklamasında 2024 yılında üç hole büyüyen bir potansiyel ile bu fuarı birlikte açacaklarını belirterek, Karavan ve Tiny House hayatının son dönemlerde adeta bir yaşam felsefesi haline geldiğini söyledi.

Karavan Show Eurasia'nın artık uluslararası fuarlar statüsüne girdiğini söyleyen İFAŞ Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural, yabancı alım heyetleri ile sektöre bir ivme kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.


“GEÇEN YILA ORANLA 1,5 KATI BÜYÜME KAZANDIK”

BİFAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Çetin de yaptığı açıklamada söz konusu bu fuarın bu sene geçen seneye göre 1,5 kat büyüyerek yoluna devam ettiğini söyledi.

Açıklamasında söz konusu fuara toplam 125 firmanın katıldığını söyleyen İFAŞ Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural, fuarı yaklaşık olarak 28 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiklerini belirterek, pek çok yeni ürünün de bu fuarda görücüye çıktığını söyledi. 

Özellikle asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem felaketi sonrasında yeni yaşam şekline daha fazla ilgi gösterildiğini kaydeden İFAŞ Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural, Tiny Home Show'un geniş katılımcı yelpazesiyle hem yurt içinden hem de yurt dışından işletmelere, yatırımcılara, proje sahiplerine, mimarlara ve müteahhitlere en son teknoloji tasarım mobil küçük ev çözümlerini sunacağını daha büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağını da sözlerine ekledi.

Altında kırmızı alarm! Dünyaca ünlü analiz uyardı! Altın 2023 yılının en düşük seviyesine gerileyecek

TOKİ  Ankara  başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Emeklilere 5 bin TL ikramiye verilecek mi? 29 Ekim 2023 emekli ikramiyesinde son dakika! Hemen bakın!


Geri Dön