10 / 10 / 2024

Tiny house'lar kimlik değiştirdi! 3 milyon TL'lik havuzlu lüks konutlar yatırımcıların gözdesi oldu!

Tiny house'lar kimlik değiştirdi! 3 milyon TL'lik havuzlu lüks konutlar yatırımcıların gözdesi oldu!

Türkiye’nin en büyük ‘tiny house’ üreticilerinden MODSİS, ev sahibi olmanın neredeyse imkansız hale geldiği bir dönemde doğada lüks konut sahibi olma alternatifiyle konut yatırımcılarının karşısına çıkıyor.




İnşaat maliyetlerinin yüksekliği, finansmana erişimdeki zorluk ve dengesiz piyasa şartları nedeniyle geleneksel konut yatırımının yavaşladığını dile getiren MODSİS Modüler Yapı Sistemleri Eş Başkanı Ahmet Erdal Çakır, yatırımcının metropollerde konut almak yerine parasını doğaya yönelik yatırımlarda değerlendirme yoluna gittiğini belirtti.

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNE RAKİP

“Hem bireysel yatırımcıya hem de otellere üretiyoruz” Farklı bir yaklaşımla gayrimenkul sektörüne rakip olduklarını belirten Ahmet Erdal Çakır, konut ve barınma ihtiyacına çözüm olarak doğada yaşam alternatifiyle sekiz farklı tipte villa konforunda ürünler ürettiklerini söyledi.

Çakır “Mevcut ekonomik koşullarda klasik konut fiyatları değerinin çok üzerinde bir fiyata satılır hale geldi. Günümüzde bir konuta değerinin çok üzerinde rakamlar ödemek istemeyen yatırımcı, elindeki nakit parasını betona yatırmak yerine doğayla barışık farklı yatırım araçlarında değerlendirme yolunu seçti.

İşte biz bu yatırımcıya hizmet veriyoruz. Bize gelen kişi, elindeki parasıyla daha lüks ve daha güvenli bir evi daha makul bir fiyata almış oluyor.

Üstelik yaşam alanını tamamen kendisi belirliyor. Ek olarak otel yatırımcıları da bizim müşterimiz. Onlara da toplu satışlar yaparak, hem inşaat sürelerini minimuma indiriyor hem de lüks ve konforlu ürünleri daha makul fiyatlara sunarak hizmet sektöründe dolaylı olarak faaliyet gösteriyoruz” dedi.

Tiny house lar kimlik değiştirdi! 3 milyon TL lik havuzlu lüks konutlar yatırımcıların gözdesi oldu!

TİNY HOUSE'LAR KİMLİK DEĞİŞİRDİ

Çalışmaları ve ürünleriyle ilgili bilgi veren Ahmet Erdal Çakır “Tiny house olarak bilinen tekerlekli yapılar ve modüler yapı sistemleri önceden insanların tarlalarında, bahçelerinde küçük bir ev olarak kurdukları bir ürünken artık karşımıza farklı şekilde çıkıyor.

Tiny house’lar artık kimlik değiştirdi. Biz de dünyadaki trendlere paralel olarak piyasa standartlarına kıyasla daha donanımlı, daha tasarım ve konfor odaklı çalışıyoruz.

Kendimizle yarışıyoruz. Hem tasarım hem kalite, hem de teknolojik açıdan en üst düzeyde lüks üretim yapıyoruz. Ürünlerimiz aynı zamanda villa konforunda birer yazlık olarak da kullanılabilir.

Doğa ile uyumlu 1+1 ve 2+1 evlerimizde isteyene standart donanım, isteyene opsiyonel donanım sunuyoruz. Havuz ve veranda dahil edebiliyor, yerden ısıtma, beyaz eşya gibi alternatiflerle talebe göre tasarım yapıyoruz.

Konfor paketi, beyaz eşya paketi, mobilya paketi ve teknoloji paketi gibi üst donanım paketlerimiz var. Üst düzey segmentte ürettiğimiz evlerimizi götürüp istenilen yere kuruyoruz. Satış sonrası hizmetimiz de bulunuyor” diye konuştu.

Tiny house lar kimlik değiştirdi! 3 milyon TL lik havuzlu lüks konutlar yatırımcıların gözdesi oldu!

3 MİLYON LİRAYA LÜKS KONUT SAHİBİ OLABİLECEKSİNİZ

Hedef kitlelerini ise kaliteli ürün isteyen beyaz yakalıların, ticaret adamlarının ve otellerin oluşturduğunu ifade eden Ahmet Erdal Çakır, Türkiye’de hiçbir firmada olmayan ebat ve kalite üretim belgelerine sahip olduklarını ve bunun da markalarına sektörde tek olma avantajını sağladığını söyledi.

MODSİS’in, Gebze fabrikasında yüzde 100 yerli sermaye ile ürettiği lüks tiny house’lar, 21- 51 metrekare arasında büyüklüğe sahip bulunuyor. Modüler ürünlerde ise sınırsız üretim yapma kapasitesine sahip olan MODSİS’in tiny house modellerinin fiyatları ise 990 bin TL’den başlıyor, 3 milyon TL’ye kadar çıkabiliyor.

Tiny House ve imar sorunları: Küçük evler, büyük problemler mi getiriyor?

Tiny House yatırımında 'ruhsat' ayrıntısı! Uzmanlar uyarıyor! Uzak durun!

Geri Dön