Proje Güncel

Tiny Thermaland Abant nerede? Tiny Thermaland Abant fiyat listesi!

Tiny Thermaland Abant nerede sorusunun yanıtı ve Tiny Thermaland Abant fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Tiny Thermaland Abant  detayları...Ankara – İstanbul hızlı tren istasyonuna yakınlığıyla yatırımcıların dikkatini çeken Tiny Thermaland Abant projesinde 2+1 Tiny House'lara yer veriliyor

Kuran Proje Geliştirme imzasıyla hayata geçirilen Tiny Thermaland Abant projesi Bolu Mudurnu Taşkesti'de yer alıyor.

Ankara – İstanbul hızlı tren istasyonuna yakınlığıyla yatırımcıların dikkatini çeken Tiny Thermaland Abant projesinde 2+1 Tiny House'lara yer veriliyor.

Termal sularıyla ünlü olan Bolu Mudurnu Tașkesti'de bulunan Tiny Thermaland Abant projesi devre mülk sistemi olmamasıyla da yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

Tiny Thermaland Abant projesi ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, imarlı ve ifrazlı olan parsellerin tapusu size ait olacak ve üzerine projelendirilen 2 oda 1 salon Tiny House'ların sahibi de siz olacaksınız.

Tiny Thermaland Abant nerede sorusunun yanıtı ve Tiny Thermaland Abant fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Tiny Thermaland Abant  detayları...

Tiny Thermaland Abant nerede? 
Tiny Thermaland Abant nerede sorusuna yanıt olarak deniz seviyesinden rakım olarak 561 metre yükseklikte yer alan Bolu Mudurnu Taşkesti bölgesinin İstanbul’a 215 kilometre, Bolu’ya 60 kilometre, Abant’a 40 kilometre uzaklıkta yer aldığını söyleyebiliriz.

HAVARAY SİSTEMLİ TİNY HOUSE

Bolu Mudurnu Taşkesti Tiny Thermaland Abant projesinde Havaray sistemine de yer veriliyor. Söz konusu projede termal havuzlar dışında, Türk Hamamı, sauna ve Fin Hamamları gibi sosyal alanlar yer alıyor.

55 metrekare alana sahip 115 adet tiny houseın yer aldığı Bolu Mudurnu Taşkesti Tiny Thermaland Abant projesinde 2+1 tiny houselar mevcut. Ayrıca söz konusu projede farklı opsiyon seçenekleri de mevcut.

Taşkesti Tiny Thermaland Abant teslimleri ne zaman?

Bolu ili inşaat yasağı 15 Mart 2023 tarihi itibariyle sona erecek ve sipariş edilen Tiny House evin imalatları da da inşaat firması tarafından yapılıp, 2 ay içerisinde de sahiplerine teslim edilmiş olacak.

200 dönüm alana sahip Taşkesti Tiny Thermaland Abant içerisinde imalatlar ve teslimler tamamlandıktan sonra özel olarak hazırlanan otoparklarda site sakinleri araçlarını park edecek ve söz konusu tüm transferlerde site içerisindeki golf araçları kullanılmış olacak.


Tiny Thermaland Abant fiyat listesi!
Tiny Thermaland Abant fiyat listesi ile ilgili detaylı bilgiler Kuran İnşaat yetkililerinden öğrenilebiliyor. 

Web: https://kuraninsaat.com/

Armutlu Altınevler Projesi’nde inşaat süreci hızlandı!

Yeni nesil tatil anlayışı bölge halkını kalkındırdı! Bungalov bu senenin trendi!

Taşınabilir ve ergonomik Tiny House'lara talep arttı! Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları neler?