Proje Güncel

Tinyköy Ayazma'da 200 metrekare arsa 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 6 taksit fırsatını kaçırmayın!

Tinyköy Ayazma'da 200 metrekare büyüklüğe sahip arsalar 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Tinyköy Ayazma ile ilgili merak edilen tüm detaylar... Projede, arzu edilen boyutlarda tiny house alınarak etrafı çevrili arsalara yerleşme imkanı sunuluyor

Tinyköy Ayazma, İstanbul Çatalca'da Binkılıç Mevkii'nde yer alıyor. Projede, arzu edilen boyutlarda tiny house alınarak etrafı çevrili arsalara yerleşme imkanı sunuluyor.

Tinyköy Ayazma, tek tapulu arsa üzerinde 87 adet ayrı parselden oluşuyor. Şu an itibarıyla satışta olan 15 adet parsel yer alıyor. 

Tinyköy Ayazma'da güvenlikli, aydınlatmalı, altyapıları hazır ve parsellerin etrafı çitlerle çevrili bir yaşam alanı sunuluyor. 

Peki Tinyköy Ayazma'da arsa fiyatları ne kadar? İşte Tinyköy Ayazma ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Tinyköy Ayazma projesinde çocuk oyun alanları, çardaklar, havuz, ortak alanlar ve dinlenme alanları yer alıyor. Tinyköy Ayazma'daki arsalarda geniş bahçeler de bulunuyor.

Tinyköy Ayazma'da elektrik ihtiyacı trafo ile karşılanacak ve elektrik sayaç sistemi ile faturalandırılacak. Projedeki her parsel yeterli voltajı alabilecek ve su tesisatları hazır olacak. Su kullanımı için herhangi bir bedel ödenmeyecek. 

Tiny Ayazma'da arsalar altyapısı hazır şekilde hemen teslim ediliyor. Projeden arsa alanlar için 2 sene süre tanınıyor. Arsa sahipleri 2 yıl içinde tiny house'larını kurmakla yükümlü tutuluyor. 

Elektrik ve suyun parsele kadar çekilmesi, parsellerin etrafının tahta çit ile örülmesi ve ortak alanlar Tinyköy Ayazma fiyatına dahil. Tiny house ve parsel içi peyzajlar ise fiyatlara dahil edilmiyor. 

Tinyköy Ayazma, sakinlerine, kendilerini ormanın içinde doğanın ritmine bıraka imkanı sunuyor. Proje, Türkiyenin Ödüllü İlk ve Tek Tinyhouse Projesi olma özelliğiyle de dikkatleri çekiyor.

TİNYKÖY AYAZMA FİYAT

Tinyköy Ayazma'da 200 metrekarelik arsaların fiyatları 299 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. Parsellerin büyüklüklerine ve şerifiyelerine göre fiyatlar farklılık gösteriyor.

Proje kapsamında yüzde 50 peşin, yüzde 50'si 6 taksit imkanıyla ödeme yapılabiliyor. 

Aynı zamanda Tinyköy Ayazma projesinin, 18 dönüm üzerine kurulu arsada herkesin eşit hisseye sahip olması sebebiyle, imar planı kapsamına alındığında yatırımcısına kazandıracağı da belirtiliyor.

Ayrıntılı bilgi için: https://ayazma.tinykoy.com/

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!