02 / 05 / 2024

Titanic Deluxe Bodrum'a Ideal Standard imzası!

Titanic Deluxe Bodrum'a Ideal Standard imzası!

Ideal Standard, Türkiye’de doğan ve dünya çapında önemli bir marka haline gelen Titanic Hotels’in Bodrum’da hayata geçirdiği Titanic Deluxe Bodrum projesinin banyolarına modern tasarımlarıyla damgasını vurdu.



Ideal Standard, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’nin de en gözde turizm projelerinde yer almaya devam ediyor. Titanic Deluxe Bodrum, tasarımlarını geniş ürün yelpazesi ile sunan dünya devi Ideal Standard’ı tercih etti.


475 oda ile hizmet verecek olan Titanic Deluxe Bodrum modern mimarisi ile göz doldurmasının yanı sıra, sağlık, güzellik, spor, eğlenceye dair hizmetleri ve dünya mutfaklarını sunması ile de dikkat çekiyor. 


Bodrum Güvercinlik Koyu’nda 100 dönüm arazi üzerine kurulmuş olan Titanic Deluxe, Bodrum'a 25 km ve  Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Titanic Deluxe Bodrum banyolarına Celia S serisi ile modern bir dokunuş 

Ideal Standard, çevreci ve modern mimarisi ile seçkin dekorasyona sahip Titanic Deluxe Bodrum banyolarına modern tasarımlarıyla imzasını attı. Titanic Deluxe Bodrum'un standard ve suit odalarının toplam 600 banyosunda kare ve yuvarlak formların birbiriyle muhteşem bir uyum sağladığı ve göz alıcı tasarımıyla banyolara modern bir hava katan Celia S armatürler kullanıldı.



Geri Dön