28 / 04 / 2024

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...



Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor.

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi'ne yapılması planlanan  5 yıldızlı otelin 155 oda olacağı bellirtildi. turizm konaklama tesisinde, 116 adet standart oda (2 yatak), 2  bedensel engelli odası (2 yatak), 4 adet aile odası (4 yatak), 24 adet apart (2 yatak), 6 adet apart (4 yatak), 3 adet apart (6 yataklı) kapasiteli olacak şekilde planması yapıldı.

155 oda kapasiteli turizm konaklama tesisinde, 3 Bodrum + Zemin Kat+ Zemin Asma Kat+ 5 Normal Kat yer alacak şekilde tasarlandı. 155 oda kapasiteli olarak planlanan tesiste, 342 kişiye hizmet verilecek.

Projenin inşaat maliyeti; 352 milyon 075 bin TL hesaplanmış olup iç dekorasyon 40 milyon TL mobilya ve mefruşat 5 milyon TL, peyzaj ve çevre düzenlemesi 5 milyon TL olarak faaliyet sahibi tarafından belirlenmiş olup bu kapsamda projenin toplam yatırım bedeli; 447 milyon 750 bin TL olarak hesaplandı. 

GİRESUN'A YENİ YAPILACAK 5 YILDIZLI OTEL NEREDE?

Otelin yapılması planlanan  proje alanı, güney yönünde Ordu- Giresun Karayolu (D010) geçmekte olup yakın çevresinde konutlar yer almakta. 

Proje tatbik edilirken; can ve mal güvenliğine, fen ve sanat kurallarına, ruhsata ve eklerine, ilgili standartlara, teknik şartnamelere ve diğer mevzuata uygun olarak hareket edilecek.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

342 KİŞİYE HİZMET VERECEK!

Projeye konu edilen 4 bin 984 metrekarelik yüzölçüme sahip 114 ada 6 nolu parsel, Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. adına kayıtlı. Projeye konu inşaat dönemindeki çalışmalar, 6 aylık sürede ve günde 8 saatlik (gündüz saatlerinde) bir çalışma ile yürütülmesi planlanmakta.  Proje kapsamındaki inşaat çalışmaları yaklaşık 100 kişi ile yürütülecek.

Turizm konaklama tesisi; 155 oda kapasitesi ile maksimum doluluk oranı ile işletildiğinde 342 kişiye hizmet verecek. Turizm konaklama tesisinde bu hizmetin gerçekleştirilmesi için işletme döneminde yaklaşık 140 kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.

 

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Geri Dön