Perakende

TMO bugün açıkladı: Ayçiçek yağı, nohut, pirinç, fındık, mercimek TMO'da ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) resmi internet sitesinde 9 Eylül 2022 perakende ürünlerinin fiyatlarını yayımladı. Peki TMO'da perakende ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 9 eylül 2022 fiyat listesi...Bu durum nedeniyle alım gücü zayıflayan tüketiciler ucuz, indirimli ve kampanyalı ürünleri araştırmaya başladı

Dolar kurunın artmasından sonra Türkiye'de enflasyonda yükselişe geçti. Bu durum nedeniyle alım gücü zayıflayan tüketiciler ucuz, indirimli ve kampanyalı ürünleri araştırmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Gürdal'ın ürünlerimizi yüzde 40, 50 daha ucuz daha uygun satıyoruz açıklamasından sonra vatandaşlar TMO ürünlerinin fiyatlarını mercek altına aldı.

 

Yaşanan gelişmelerin ardından bugün TMO'un perakende ürünlerinin fiyatlarını sizler için listeledik. TMO'nun 9 Eylül 2022 fiyatları resmi internet sitesinden paylaşıldı. Orman ve Köy İşleri Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı tarafından faaliyetini tam gaz devam ettiren TMO'nun merakla takip edilen perakende satış ürünlerinin 9 Eylül 2022 fiyatları açıklandı. Peki devlet güvencesi altında Toprak Mahsulleri Ofisi'nde satılan perakende ürünlerinin 9 Eylül 2022 fiyatı ne kadar? TMO'da iç fındığın kilogram fiyatı kaç TL?, TMO'nun 5 kg ayiçek yağı ne kadar? İşte TMO 9 Eylül 2022 perakende ürünlerinin güncel fiyat listesi... 

TMO PERAKENDE ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 9 EYLÜL 2022

 

AYRINTILAR İÇİN: http://www.tmo.gov.tr/

Editör Notu: Bu haber 9 Eylül 2022 tarihinde saat 11:02'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 30 kuruş, euro 18 lira 40 kuruş, altının gramı ise 1.027 lira değerindedir.

Çiftçilere büyük müjde! Bakan Kirişci resmen açıkladı! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor!

Doğalgaz desteği başvuruları başladı! Başvuran PTT'den 450-1150 TL desteğini kapıyor! İşte başvuru ekranı

Altında olacaklar tek tek açıklandı! 3 ay sonraki rakamı duyan inanamadı! 1 gram bile altını olanlar hemen siz de bakın!