Perakende

TMO’dan beklenen indirim geldi! Ayçiçek yağı 135 TL’ye indi! 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ayçiçek yağına gelen zamların ardından vatandaşlar uygun fiyatlı ayçiçek yağı arayışına girdi. TMO’da vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda 5 LT ayçiçek yağında indirim yaptı. İşte TMO 18 Eylül 2022 fiyat listesi…Vatandaşların uygun fiyatlı mutfak alışverişi yapabilmesi için bir adım da Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) attı

Mutfakların vazgeçilmesi ayçiçek yağı gelen son zamlarla birlikte gündemdeki yerini koruyor. Vatandaşların uygun fiyatlı mutfak alışverişi yapabilmesi için bir adım da Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) attı.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Gürdal, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile, TMO ürünlerini yüzde 40 yüzde 50 daha uygun fiyata sattıklarını dile getirmişti. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Gürdal’ın bu açıklamasının ardından gözler TMO’daki indirimli ürünlere çevrildi.

 

Peki Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) indirimli ürünler listesinde hangi gıda ürünleri var? TMO ayçiçek yağı fiyatı nedir?

 

 

İŞTE TMO İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 18 EYLÜL 2022 LİSTESİ...

AYRINTILAR İÇİN: http://www.tmo.gov.tr/

Editör Notu: Bu haber 18 Eylül 2022 tarihinde saat 00:07'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 50 kuruş, euro 18 lira 52 kuruş, altının gramı ise 1.011 lira değerindedir.

 TOKİ Halkbank, Ziraat Bankası başvuru mesajı neden gelmedi?

Prim eksiği olanlar dikkat! EYT çıkmadan mutlaka yaptırın!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?